Ayhan Kızıltan, Mersin GİAD’ın konuğu oldu | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Ayhan Kızıltan, Mersin GİAD’ın konuğu oldu

 

Mersin Girişimci İşadamları Derneği ‘Üyeler Arası Kaynaşma Toplantısı’nın bugünkü konuğu Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan oldu.

Gül Cafe’de düzenlenen toplantıda konuşan Mersin Girişimci İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İzol, dernek olarak üyeler içerisindeki kaynaşmayı sağlamak adına düzenlenen toplantıya konuk olan MTSO Başkanı Kızıltan’a teşekkür ederek başladığı konuşmasında Mersin’in birlik ve bütünlük içerisinde hareket ettiğini söyledi.

‘Yıllardır hasretini çektiğimiz birlik ve beraberliği sağlayabildiğimiz bir ortamdayız’ diyerek konuşmasını sürdüren Başkan İzol, ‘Ticaret ve Sanayi Odası kentimizin lokomotif kuruluşlarından birisidir. Bu anlamda da üyelerimizin her türlü sorununu çözümleyebilme noktasındadır. Aynı zamanda MTSO Meclis Üyesi olan 20’nin üzerinde dernek üyemiz bulunmakta. Dernek içerisinde gerçekleştirdiğimiz meslek komiteleri toplantılarından çıkan sonuçlara göre gerektiği taktirde MTSO’daki meslek komitelerinin desteğini istiyor ve ortaya çıkan sorunların çözümü noktasında birlikte hareket edebiliyoruz. Bu bir kent ve bir STK açısından büyük önem taşıyor. Bu birlik ve beraberliğin artarak devam etmesini istiyoruz’ dedi.

KIZILTAN: FİKİRLERİNİZ BİZLER İÇİN ÖNEMLİ

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ise, Mersin GİAD üyelerinin fikirlerinin kendileri için büyük önem taşıdığını belirterek, ‘Sizlerden gelen fikirlerle, işbirliği içerisinde bir şeyler üretmeye çalışıyoruz. Fikirleri sizlerden alıp, yönetim kurulumuz ile paylaşarak projelere dönüştürüyoruz. MTSO Eğitim Komitesi geçtiğimiz günlerde çok güzel etkinlik yaptılar. Sunay Akın’ı davet ettiler. 1300 kişi katıldı. Bunlar bir arada olmanın yarattığı sinerji. Sizlerle olmaya devam edeceğiz. Sizler bizi bırakmayın, bizler de sizleri. Sürekli bir arada olalım. İç içe olalım. Bu kenti daha yaşanabilir bir hale getirelim. Sizlerle birlikte olarak sizlere de motivasyon vermeye çalışıyorum. Sürekli Ticaret Sanayi Odası’nın çatı kuruluş olduğu söyleniyor; ama biz gücümüzü sizlerden alıyoruz. Sizlerin yaptığı çalışmalar bizim dağarcığımızı geliştiriyor’ dedi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA