Başkan Dinçer’den MGC’ye ziyaret | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Başkan Dinçer’den MGC’ye ziyaret

 

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rüstem Kaya Tepe’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dileklerini iletti.
Başkan Dinçer,  Mersin Gazeteciler Cemiyetine gerçekleştirdiği hayırlı olsun ziyaretinde Cemiyet  Başkanı Rüstem Kaya Tepe ve yönetim kurulu üyesi Şener Mermer ile  eski cemiyet başkanlarından Ahmet Ünal tarafından karşılandı.
Birlik Başkanvekili Ömer Şahbudak’ın eşlik ettiği Başkan Dinçer ziyaretinde Başkan R. Kaya Tepe  nezdinde yönetime seçilen tüm organ üyelerini tebrik ederek başarı dileklerini iletti. Dinçer ziyaretinde, basın ve iş dünyasının ayrılmaz bir camia olduğuna vurgu yaparak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte çalışmalarını birlik beraberlik içerisinde sürdüreceklerini ifade etti.
Sıcak bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Başkan Dinçer daha sonra Cemiyet Anı Defterinde düşüncelerini paylaştı. 
Dinçer cemiyet anı defterinde şu görüşleri yer verdi : “Demokrasinin en güzel örneğini sergileyerek yazılı ve görsel basınımızdaki emekçi kardeşlerimizin büyük destekleriyle seçilmenizden dolayı şahsınızda tüm organ üyelerini kutluyorum. Basın ve iş dünyamız birbirinden ayrılmaz bir camiadır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak her daim birlikte kol kola çalışacağımızı belirtmek istiyorum.  Bu vesileyle kentimizin gözü, kulağı ve dili olan Mersin Gazeteciler Cemiyeti yönetimine seçilmenizden dolayı tekrar kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim.

 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA