Başkan Özyiğit, “Dünyayı yaşanır kılan emekçinin alın teridir” | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Başkan Özyiğit, “Dünyayı yaşanır kılan emekçinin alın teridir”

 

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. 

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında dayanışma, birlik ve mücadele vurgusu yapan Başkan Özyiğit, şu ifadeleri kullandı: 
Emekçiler için insanca yaşam mücadelesinde önemli bir yer tutan, birlik ve beraberliğimizin de simgesi olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun.
Yaşamın her alanında emeğin, alın terinin değeri ve dayanışmanın gücü yadsınamaz. Bu değerler insanlığın temelini oluşturmaktadır. 
Demiri döven, tohumu yeşerten ve dünyayı yaşanır kılan emekten daha büyük bir değer yoktur.
Tüm dünyada ve ülkemizde emekçilerin insan onuruna yaraşır, sağlıklı, güvenli koşullarda çalışması sağlanmalı ve kayıt dışı istihdamın sona erdirilmesi amaçlanmalıdır.
Maalesef korona virüsü etkilerinden kaynaklanan büyük bir krizin yıkıcı sonuçları ile karşı karşıyayız.
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü vesilesi ile korona virüs ile mücadelede fedakarlıktan kaçınmayan sağlık çalışanları, belediyemiz çalışanları ile diğer kamu kurumu ve özel sektör çalışanlarını şükranla selamlıyorum.
Bu yıl emekçilerimizle beraber meydanlarda değilsek bile  “ne ezen, ne ezilen insanca hakça bir düzen’ şiarı ile kalplerimiz hep beraber meydanlarda olacaktır.
Demokrasinin, birliğin, dayanışmanın, özgürlüğün ve barışın olduğu güzel günlere olan inancımla yaşasın 1 Mayıs. Yaşasın birlik ve mücadelemiz.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA