Yenişehir Belediyesi gıda yardımı seferberliğini sürdürüyor | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
Yenişehir Belediyesi gıda yardımı seferberliğini sürdürüyor

 

Yenişehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtmak üzere gıda ve kahvaltılık paketlerini hazırlamaya devam ediyor. Korona virüs nedeniyle faaliyetlerin durduğu Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde günlük 1000 adet gıda ve kahvaltılık paketi hazırlanırken, yine günde 700 gıda paketi ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Paketleme çalışmalarına sık sık katılan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Gıda yardımı hizmetimizi vatandaşlarımız ihtiyaç duyduğu sürece devam ettireceğiz. Halkımızın yaşam kalitesi düzelinceye kadar seferberlik halinde olacak ve gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yenişehir Belediyesi korona virüsü nedeniyle vatandaşların mağdur olmaması için gıda yardımı seferberliğine devam ediyor. Temel gıda ve kahvaltılık paketleri Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde çalışan ses ve ışık uzmanları, kültür ve sanat eğitmenleri, temizlik ve güvenlik personelleri tarafından hijyenik koşullarda özenle hazırlanıyor. Hazırlanan paketler günlük olarak ihtiyaç sahibi ailelere Sosyal Hizmet Ekipleri tarafından tek tek ulaştırılıyor. Yenişehir Belediyesi içerisinde kuru fasulye, un, makarna, kırmızı mercimek, nohut, bulgur, pirinç, yağ, şeker ve tuz gibi temel gıda malzemelerinin bulunduğu gıda paketlerinin yanı sıra yumurta, peynir, zeytin, reçel ve helva gibi kahvaltılık malzemelerinden oluşan kahvaltılık paketleri de dağıtıyor. Yenişehir Belediyesinin bu hizmeti vatandaşları memnun ediyor.

“Yenişehir Ailesi korona virüsüne karşı birlikte direniyor”

Gıda paketleme çalışmalarına katılan ve incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Yenişehir Belediyemiz bünyesinde kültür, sanat ve spor alanlarında çalışan eğitmenlerimiz ve teknik ekibimizin tamamını şuan burada gıda kolisi hazırlamak için seferber olmuş durumlardalar. Korona virüs nedeniyle kurslarımıza ara verdik ve o alanlarda çalışan personellerimiz Yenişehir halkına farklı bir alanda hizmet etmek için büyük bir özveriyle çalışıyorlar. Kültür İşleri Müdürümüz Deniz Özen hanımefendi de bu süreci yönetiyor. Onun şahsında emek veren tüm çalışma arkadaşlarımıza, Yenişehirli hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. Yenişehir ailesi korona virüsüne karşı birlikte direniyor. Bu direnişte Nene Hatunlar gibi ön saflarda yer alan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Emeklerine ve yüreklerine sağlık.” şeklinde konuştu.

Yenişehir’de gıda yardımları sürecek

Gıda yardımlarının devam edeceğini vurgulayan Başkan Abdullah Özyiğit, “Yenişehir Belediyesi olarak gıda yardımı hizmetimizi vatandaşlarımız ihtiyaç duyduğu sürece devam ettireceğiz.  Tabi bu süreçte hayırsevere hemşehrilerimiz de gıda bağışında bulunuyorlar, onlara da teşekkür ediyoruz. Halkımızın yaşam kalitesi düzelinceye kadar seferberlik halinde olacak ve gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.  Özellikle bayram günlerinde vatandaşlarımızın mağdur olamaması için gelen taleplere hızlıca cevap veriyoruz. a.”ifadelerini kullandı.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA