SON HATAY ORMAN YANGINI, HANGİ CANAVARIN ESERİDİR? NİÇİN? | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
SON HATAY ORMAN YANGINI, HANGİ CANAVARIN ESERİDİR? NİÇİN?

 

     Hatay'da ve diğer kentlerimizde ormanları yüreği sızlamadan, gülerek, övünerek cayır cayır yakanlar kimlerdir, doğayı hangi güçler tahrip etmiş, ülkeye ve millete zarar vermek için insanlık dışı bu yolu neden seçmişlerdir?
     Geçen yıl ve geçtiğimiz yıllarda da bu tür orman yangınları ve benzeri eylemler yaparak öncelikle insanlığa zarar verenler, doğayı katledenler, her anlamda ve insanlık için değer taşıyan her varlığa kıyarak tarihin en büyük ve en kıyıcı terör örgütü olduklarını dünyaya göstermiş ve tescil edilmişlerdir.  
     PKK'ye bağlı "Ateşin çocukları", yine bu kez Hatay'da ormanları ve zeytinlikleri yaktılar, binlerce yılın değer kattığı doğaya, ormanda yaşayan tüm canlılara, insan emeği binlerce zeytin ağacına acımasızca ve övünerek kıydılar.
     Yarın göreceksiniz, kendilerini "hayvan hakları savunucusu", "doğa severler", "hayvan sevenler" diye adlandırmayı bir fazilet olarak kabul eden pek çokları, nedense bu yangında yine aslî faili bilerek ve hatta saklayarak görmezden geleceklerdir. 
     Artık yeter!
     Ülkemizde terör örgütü PKK ve soluk borusu HDP'nin sadece ülkemizi bölmeye çalışan cinayetleri ve 2014 yılı 6-8 Ekim günlerinde halkı sokağa çağırarak Atatürk'e ve TC'ye karşı isyana kalkışmaları ile değil, orman, doğa, insanlık ve Türk milleti karşıtı vahşi eylemlerini bilemeyenlerin bilmelerinin, anlayamayanların anlamalarının, kavrayamayanların bunlardan dost ve müttefik olmayacağını da kavramalarının zamanı gelmiştir. 
     Bu da olmuyorsa;
     Yazıklar olsun!



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA