Toroslar Belediyesi personelleri halat çekti | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Toroslar Belediyesi personelleri halat çekti

 

TOROSLAR BELEDİYESİ PERSONELLERİ HALAT ÇEKTİ

"Bu Turnuvanın Kazananı Dostluk Oldu"

Toroslar Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı'nın 97'nci yıl dönümü kutlamaları kapsamında "Cumhuriyet Kupası Birimler Arası Halat Çekme Şampiyonası" düzenledi.

Halat Çekme Federasyonu işbirliğiyle Osmaniye Semt Sahasında yapılan şampiyona, renkli görüntülere sahne oldu. 

Eleme usulü gerçekleşen yarışmaya; Temizlik İşleri, Sağlık İşleri, Fen İşleri, Zabıta, Park ve Bahçeler, Kültür İşleri, Gençlik ve Spor Hizmetleri, Sosyal İşler, Yapı Kontrol ve Koordinasyon İşleri Müdürlüğü olmak üzere 10 takım katıldı.

Her takımın 4 erkek, 1 bayan ve 1 yedek sporcu ile yarıştığı şampiyonada personeller ilk üçe girebilmek için mücadele etti. Yarışmada Koordinasyon İşleri Müdürlüğü birinci, Zabıta Müdürlüğü ikinci, Fen İşleri Müdürlüğü ise üçüncü oldu. 

Covid-19 tedbirleri kapsamında gerekli önlemler alınarak yapılan yarışmanın sonunda dereceye giren ilk üç takıma kupa, personellere ise madalya ve başarı belgesi verildi.

Halat Çekme Federasyonu Başkanı Eray Aldemir, ata sporu olan halat çekmenin yaygın hale getirilmesine katkıda bulunan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a teşekkür ederek, Başkan Yılmaz adına Başkan Vekili Adnan Baş'a plaket takdim etti.

"Cumhuriyet Kutlamaları, Birbirinden Renkli Etkinliklerle Devam Ediyor"

Toroslar Belediyesi'nce Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında organize edilen etkinlikler, 28 Ekim Çarşamba günü düzenlenecek Cumhuriyet Kupası Bocce Petank Turnuvası ve Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası ile devam edecek. 

Mersin Gençlik ve Spor İl  Müdürlüğü ile birlikte düzenlenen ve yaklaşık 150 sporcunun katılacağı Bocce Petank Turnuvasının final müsabakaları, Güneykent Mahallesi'nde bulunan Belediyenin Anafartalar Spor Kompleksi'ndeki Bocce Petank Sahasında 28 Ekim Çarşamba günü saat 15.30'da yapılacak ve ardından ödül töreni düzenlenecek. 15 kategoride yaklaşık 100 sporcunun mücadele ettiği Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası'nın final müsabakaları da Çağdaşkent Mahallesi'nde bulunan 3 Ocak Spor Kompleksi'nde saat 16.30'da başlayacak ve turnuva ödül töreni ile son bulacak.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA