AKDENÝZ BELEDÝYESÝ’NDEN ÖDÜLLÜ FOTOÐRAF YARIÞMASI | DEMOKRAT MERSÝN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAÞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BÝRLÝKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜÞÜM ÇALýÞTAYýNA HAZýRLANýYOR   09:59  ÇAKýR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT ÝÇÝN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE ÝLK ADýMýNý ATTý  09:33  TOROSLAR’ýN YENI BAÞKANý YýLDýZ, MAZBATASýNý ALDý  09:31  BAÞKAN ABDULLAH ÖZYIÐIT, MAZBATASýNý ALDý  09:07  A.VAHAP ÞEHITOÐLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIÐI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDýRýSýNýN DÜÞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YýLDýZ’DAN TEÞEKKÜR MESAJý  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENÝDEN ‘BAÞKAN’  20:34  YENIÞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIÐIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEÞILKUÞ’TAN ÝL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYý MILLIYE RUHU FOTOÐRAFLARLA YENIDEN CANLANDýRýLDý  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAÞTý  10:00  BAÞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUÞTU  09:55  BAÞKAN ÖZYIÐIT, “BALýK PAZARý SAYýSýNý ARTTýRACAÐýZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜÞME ODASýNDA YENILEME BAÞLADý  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDýK GÜVENLIÐI EÐITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
AKDENÝZ BELEDÝYESÝ’NDEN ÖDÜLLÜ FOTOÐRAF YARIÞMASI

 

AKDENÝZ BELEDÝYESÝ’NDEN ÖDÜLLÜ FOTOÐRAF YARIÞMASI

Baþkan Mustafa Gültak, yarýþmaya katýlým çaðrýsý yaptý

Akdeniz Belediyesi; ilçenin tanýtýmýna katký saðlamak ve saklý kalmýþ güzelliklerini ortaya çýkarmak amacýyla fotoðraf yarýþmasý düzenliyor. “Akdeniz’de Yaþam” konulu ödüllü fotoðraf yarýþmasýna son katýlým tarihi 25 Mayýs 2021.
Yarýþma kapsamýnda yapýlacak jüri deðerlendirmesi sonucunda, birinci gelen fotoðraf sahibine 3 bin TL; ikinciye 2 bin TL; üçüncüye de bin TL ödül verilecek. Kültür ve Sosyal Ýþler Müdürlüðü organizesinde düzenlenen yarýþmaya katýlmak isteyenler, deðerlendirmeye alýnmasýný istedikleri fotoðraflarýný; “kultursosyal@akdeniz.bel.tr” adresine yollayabilir veya (05369686560) numaralý telefon ile whatsapp üzerinden gönderebilir. 
Yapýlacak jüri deðerlendirmesinin ardýndan da dereceye giren fotoðraflar ve sahiplerinin katýlacaðý ödül töreni ve sergisi ise 29 Mayýs 2021 tarihinde düzenlenecek. Deðerlendirmeye gönderilecek fotoðrafýn, Akdeniz ilçesi sýnýrlarý içerisinde çekilmesi þartýyla, yarýþmaya, Mersin’in her yerinden katýlým saðlanabilir.
Baþkan Gültak; “Yarýþmaya herkes davetli”
Akdeniz Belediye Baþkaný M. Mustafa Gültak, yaptýðý açýklamada, yarýþmanýn herkese açýk olduðunu belirterek katýlým çaðrýsý yaptý. Baþkan Gültak, “Amacýmýz, Akdeniz ilçemizin tanýtýmýna katký saðlamakla birlikte; bugüne dek gün yüzüne pek çýkmayan saklý güzelliklerini ortaya çýkarmak, böylelikle ilçemize ait bir zengin bir arþiv oluþturmaktýr. Akdeniz’in tarihi, kültürel ve doðal zenginliklerini ortaya çýkaracak yarýþmaya tüm fotoðraf sanatçýlarý ve amatör fotoðrafçýlýkla uðraþan herkes davetlidir. Yarýþmaya katýlacak vatandaþlarýmýza þimdiden teþekkür eder ve baþarýlar dilerim” dedi. 

 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA ÝLETÝÞÝM KÜNYE GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA