MERYAP SEKTÖR BULUŞMALARININ İLKİ YENİŞEHİR BELEDİYESİ İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
MERYAP SEKTÖR BULUŞMALARININ İLKİ YENİŞEHİR BELEDİYESİ İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

MERYAP SEKTÖR BULUŞMALARININ İLKİ YENİŞEHİR BELEDİYESİ İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) Başkanı Nesim Ekinci, inşaat sektörünün önde gelen sivil toplum kuruluşu olarak “Sektör Buluşmaları” toplantıları ile Mersin’in geleceğini konuşacaklarını söyledi.

MERYAP Sektör Buluşmalarının ilk konuğu ise Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit oldu.

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği’nin üyeleri ile kentin önde gelen kurumları arasında fikir alışverişinde bulunmak üzere düzenlemeye başladığı “Sektör Buluşmaları” toplantısının ilkinde Yenişehir Bölgesi’ndeki son gelişmeler değerlendirildi.  

Kahvaltılı düzenlenen toplantıya; Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Belediye Başkan Yardımcısı Berna Dinç, MERYAP Başkanı Nesim Ekinci, Dernek Yönetim Kurulu ve Üye temsilcileri katıldı.

MERYAP Sektör Buluşmaları Toplantısı vesilesiyle Mersin’in kent mimarisine yön veren isimlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, sivil toplum kuruluşlarıyla istişareye çok önem verdiklerini belirterek, dernek yöneticilerine teşekkürlerini iletti.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı uyarınca çalışmalarına devam ettikleri 1/1000 ölçekli uygulama imar planının sürecine ilişkin de açıklamalarda bulunan Başkan Özyiğit, baştan beri tüm süreçlerde şeffaflık ve titizlikle çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Son durum hakkında detaylı bilgi veren Yenişehir Belediye Başkanı, yakın bir zamanda ilçeyi kangren haline getiren bu imar sorununu çözüme kavuşturacaklarını ifade etti.

Öte yandan Eğriçam Kentsel Dönüşüm Projesi ve Yenişehir Bölgesi Doğa Dostu Çevreci Konut Binalarına yönelik yaptıkları çalışmalardan da bahseden Abdullah Özyiğit, özellikle kentin geleceği için “Çevre Dostu Binalar” çağrısında bulundu.

MERYAP Başkanı: Mersin Yeni Nesil Binalarıyla Büyüyor

Konuşmasına sektör buluşmaları toplantısı davetini kabul ettiği için Yenişehir Belediye Başkanı Özyiğit’e teşekkür ederek başlayan MERYAP Başkanı Nesim Ekinci, Covid-19 pandemisiyle oluşan atmosferde zorlu bir dönem geçirdiklerini ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İçinden geçilen tüm zorluklara rağmen; MERYAP olarak ülkemizin geleceğine güveniyor ve yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Şartlar ne olursa olsun inşaat sektörümüzde işlerimizi büyütmeye ve yeni çevre dostu yatırımlar yapmaya devam ediyoruz.

Pandemi sürecinde, artan maliyetlerde bile inşaatlarımızı durdurmadan kentimiz için çalışmaya devam ettik. Hatta tüm riskleri göze alarak, bir adım daha ilerleyerek kente, dünyaya olan sorumluluğumuzu bilerek çevre dostu yatırımlara yöneldik. Mersin bugün yeni nesil binalarıyla konuşuluyor, büyüyor. Bu vesileyle, fedakârlıkları ve yatırımları için buradaki tüm arkadaşlarımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Koşullar nasıl olursa olsun; bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hep birlikte katma değer üretmeye, yatırım yapmaya, istihdam sağlamaya ve gücümüzü aldığımız kentimizin kalkınması için çalışmaya devam edeceğiz.”

Bu süreçte kentin önde gelen kurumlarıyla işbirliğinin önemine de vurgu yapan Nesim Ekinci, Yenişehir Belediyesi ekibine de teşekkür etti.

Konuşmaların ve soru-cevabın ardından MERYAP Sektör Buluşmaları Toplantısı, plaket töreni ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA