Başkan Özyiğit, “3 kupa hedefiyle tek yürek olalım” | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM  09:27  FITCH BÜYÜKŞEHIR’IN KREDI NOTUNU B+’YA YÜKSELTTI  22:02  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKı ILE IFTAR YAPTı  21:52  SEÇER: “BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ, HERKESİ AİLEMİZDEN BİLİYORUZ”  21:39  MITOLOJIDEN GÜNÜMÜZE SAVAŞıN ANTROPOLOJISI  21:22  LEVE (YAŞA)! LEVE PALESTINA’NıN ÖYKÜSÜ  21:10  MERSIN SINEMA OFISI KENTI BEYAZ PERDEYE TAŞıYACAK  21:10  YEŞIL BÜYÜME VE MAVI EKONOMI ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   20:38  MTSO KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞMA GRUBU İSTANBUL’DAKI ÖRNEKLERI INCELEDI  20:28  ÖZYIĞIT “AVRUPA KADıN BASKETBOLUNUN KALBI YENIŞEHIR’DE ATACAK”  20:23  MESLEK LISELERINE SÜRDÜRÜLEBILIR GELIR KAYNAĞı SAĞLANMALı   11:37  BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU  11:28  HALKKENT ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ’NDE SEVGİ DOLU ETKİNLİK 
Başkan Özyiğit, “3 kupa hedefiyle tek yürek olalım”

 

Başkan Özyiğit, “3 kupa hedefiyle tek yürek olalım”

ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesinden hedefe doğru emin adımlar

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, sezona 3 kupa hedefiyle başlayan Çukurova Basketbol Kulübü(ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi kadın basketbol takımının EuroCup’taki ikinci maçını salondan izleyerek, takıma destek verdi. Maç sonunda konuşan Başkan Özyiğit, “Hem Avrupa’da hem de Türkiye’de şampiyonluğu hedefleyen takımımızın büyük bir seyirci kitlesiyle desteklenmesi gerekiyor. Bunun için halkımızı maçlarda tribünlere davet ediyorum. 3 kupa hedefiyle tek yürek olalım” dedi.

Ülkemizi Avrupa’da temsil eden ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası(Euro Cup Women) C Grubu ikinci maçında Polonya ekibi AZS UMCSLublin’i Servet Tazegül Spor Salonu’nda ağırladı. Maç boyunca rakibine karşı üstünlük kurmayı başaran ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, 98-75’lik skorla maçtan galip ayrıldı ve Avrupa’da 2’de 2 yaptı.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, maçı Mersin Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ve ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi Kulüp Başkanvekili Ali Adalıoğlu ile birlikte izledi. Pandemi nedeniyle geçtiğimiz sezon maçlarını seyircisiz oynayan Mersin ekibi, uzun bir aradan sonra ilk kez seyircisinin desteğiyle parkelere çıktı ve maçtan galip ayrılmayı başardı.

Başkan Özyiğit “Bu salonun kapasitesi oldukça yüksek ama Yenişehir halkına yetmemesi gerekiyor.”

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, maç sonu yaptığı açıklamada ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi takım oyuncularını tebrik etti. Başkan Özyiğit, hem Avrupa hem de Türkiye şampiyonluğunu hedefleyen bir takımın büyük bir seyirci kitlesiyle desteklenmesi gerektiğini ifade ederek, vatandaşları maçlara davet etti.  Başkan Özyiğit, “ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi olarak ikinci  Avrupa Kupası maçımızı da kazandık. İlk maçımızı deplasmanda ikincisini Mersin’de oynadık. İki maçtan da farklı skorla galip ayrıldık. Bu farklı galibiyetler başlangıçta hedef koyduğumuz Avrupa şampiyonluğu için de ne kadar iddialı olduğumuzu gösteriyor diye düşünüyorum. Bugün Polonya temsilcisine karşı 23 sayı fark attık. Servet Tazegül Spor Salonu’nda maçlarımızı oynuyoruz. Tüm maçlarımız ile ilgili bilgiler sosyal medya hesaplarımızdan ilan ediliyor. Cumartesi günü yine burada saat 15.00’te BOTAŞ’la lig maçımız var. İlk maçımızı Kayseri Bellona ile deplasmanda oynadık, o maçtan da farklı bir skorla galip ayrılmıştık. Şimdi de BOTAŞ’ı ağırlayacağız. Bu salonun kapasitesi oldukça yüksek ama Yenişehir halkına yetmemesi gerekiyor. Hem Avrupa’da hem de Türkiye’de şampiyonluğu hedefleyen takımımızın büyük bir seyirci kitlesiyle desteklenmesi gerekiyor. Bunun için halkımızı maçlarda tribünlere davet ediyorum.3 kupa hedefiyle tek yürek olalım”diye konuştu.

Özyiğit, “Spor ve sanat bizim vazgeçilmezimizdir”

Spor ve sanatın kendileri için vazgeçilmez olduğunu vurgulayan Başkan Özyiğit, “Hem yarışmalarda, hem amatör sporda hem de profesyonel anlamda miniklerden başlayarak Yenişehirimizde sporu her kademede en üst seviye tutmak istiyoruz. Spor ve sanat bizim vazgeçilmezimizdir. Bu alanlara destek vermeye devam edeceğiz.” dedi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA