TOROSLAR 2. KAR FESTÝVALÝ’NÝN TARÝHÝ DEÐÝÞTÝ | DEMOKRAT MERSÝN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAÞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BÝRLÝKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜÞÜM ÇALýÞTAYýNA HAZýRLANýYOR   09:59  ÇAKýR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT ÝÇÝN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE ÝLK ADýMýNý ATTý  09:33  TOROSLAR’ýN YENI BAÞKANý YýLDýZ, MAZBATASýNý ALDý  09:31  BAÞKAN ABDULLAH ÖZYIÐIT, MAZBATASýNý ALDý  09:07  A.VAHAP ÞEHITOÐLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIÐI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDýRýSýNýN DÜÞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YýLDýZ’DAN TEÞEKKÜR MESAJý  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENÝDEN ‘BAÞKAN’  20:34  YENIÞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIÐIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEÞILKUÞ’TAN ÝL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYý MILLIYE RUHU FOTOÐRAFLARLA YENIDEN CANLANDýRýLDý  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAÞTý  10:00  BAÞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUÞTU  09:55  BAÞKAN ÖZYIÐIT, “BALýK PAZARý SAYýSýNý ARTTýRACAÐýZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜÞME ODASýNDA YENILEME BAÞLADý  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDýK GÜVENLIÐI EÐITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
TOROSLAR 2. KAR FESTÝVALÝ’NÝN TARÝHÝ DEÐÝÞTÝ

 

TOROSLAR 2. KAR FESTÝVALÝ’NÝN TARÝHÝ DEÐÝÞTÝ

“ÇUKUROVA, 5-6 ÞUBAT’TA ARSLANKÖY’DE BULUÞACAK”

Heyecanla beklenen Toroslar 2. Kar Festivali’nin tarihi, ilçenin yüksek kesimlerinde devam eden yoðun kar yaðýþý nedeniyle 5-6 Þubat 2022 tarihine ertelendi.

Mersin’de ilk kez Toroslar Belediyesi tarafýndan Arslanköy Yaylasýnda düzenlenen Kar Festivalinin ilki, Mersin ve çevre ilçelerinin yaný sýra Adana, Hatay ve Kayseri illerinden yaklaþýk 20 bin kiþinin katýlýmýyla gerçekleþmiþti.

Belediye, festivalin ikincisine hazýrlanýyor. 7’den 70’e herkes, karýn, eþsiz doðanýn, kýþ sporlarýnýn, müziðin ve eðlencenin tadýný bu yýl da doyasýya yaþayacak.

“1453 RAKIMDA KAR FESTÝVALÝ ÝLE DOLU DOLU 2 GÜN”

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, herkesi festivalin coþkusuna katýlmaya davet etti.

Festival ile Tüm Türkiye'ye kýþ turizminin ve sporlarýnýn Toroslar'da da yapýlacaðýnýn en güzel mesajýný verdiklerini belirten Baþkan Yýlmaz; “Akdeniz ve Mersin denince akla yaz turizmi ve deniz gelir. Ama bizim adýmýz Toroslar. Biz, adýmýzý birlik ve beraberliðin timsali olan Toroslar'dan, karlý daðlarýmýzdan alýyoruz. Tüm hemþehrilerimizi 5 Þubat Cumartesi ve 6 Þubat Pazar günü 1453 rakýmlý yaylamýz Arslanköy’e bekliyoruz” dedi.

“Mersin'de bir ilki gerçekleþtirdiðimiz Kar Festivalimizin ikincisinde de sportif etkinlikler ve birbirinden eðlenceli aktivitelerle görsel bir þölen sunacaðýz” diyen Baþkan Yýlmaz; “Bu hafta sonu yapmayý planladýðýmýz Kar Festivalimizi, yoðun kar yaðýþý nedeniyle 5-6 Þubat 2022 tarihine erteledik. Festivale katýlan vatandaþlarýmýz hem eðlenecek hem de profesyonel sporcularla kayak, snowboard ve kýzakla kayma keyfine de ortak olacak. Yaylalarýmýzýn yazý ayrý, kýþý ayrý güzel. Kýþ mevsiminde beyaza bürünen bu doðal güzelliði herkesin görmesini istiyoruz" þeklinde k



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA ÝLETÝÞÝM KÜNYE GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA