CHP Toroslar İlçe Kongresi Yapıldı


Tarih : 16 Eylül 2015 Çarşamba 14:27

CHP 3. Toroslar İlçe Kongresi gerçekleşti. İlçe kongresine mevcut Başkan Burhanettin Erdoğan başkanlığındaki tek liste ile gidildi.

CHP 3. Toroslar İlçe Kongresi gerçekleşti. İlçe kongresine mevcut Başkan Burhanettin Erdoğan başkanlığındaki tek liste ile gidildi.

Palmiye Düğün Salonunda gerçekleşen kongreye Mersin milletvekili Hüseyin Çamak, 7 haziran seçimlerinde milletvekili adayı Nevin Zaimoğlu,Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, diğer ilçe başkanları katıldı.

Kongre ile ilgili olarak İlçe başkanı Burhanettin Erdoğan inovatifhaber'e yaptığı açıklamada şunları söyledi: "7 ay içerisinde ikinci kongremizi yapıyoruz. Bu süre içerisinde tüm arkadaşlarla görüştük. Birlik ve beraberliğimizi sağladık.Delege seçimlerinde oldukça demokratik bir uygulamayla herkesin temsil edilmesini sağladık. O nedenledir ki bütün arkadaşlarımın ortak düşünce ve tavırlarıyla tek aday olarak bu kongremizi gerçekleştiriyoruz.Bu sorumluluğun çok büyük olduğunu biliyorum.Bu arkadaşlara da teşekkür ediyorum. Ben de elimden gelen her türlü çabayı göstereceğime ve Toroslarda partimizi zirveye taşıyacağım konusunda çok büyük bir sorumluluk taşıyorum.Bunu da nasıl yapacağımızın bilincindeyim.Herkese çok teşekkür ederim Kongremizin Toroslara, Mersin'imize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Haber: Mustafa Esmer Cengiz


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA