Burak Törün ve Ayça Leventyürü evlendi


Tarih : 18 Eylül 2015 Cuma 17:06

CNN Türk’ün haber sunucularından Burak Törün ile Ayça Leventyürü, Mersin’de düzenlenen sade bir törenle dünyaevine girdi.

Son aylarda Türkiye’yi yasa boğan terör saldırıları nedeni ile duyarlılık gösteren gelin ve damat, siyah gelinlik ile siyah damatlık giymeyi tercih etti. En mutlu günlerinde terör saldırılarında hayatını kaybeden şehitleri unutmayan genç çift, yas temalı siyah gelin ve damatlık ile birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı.

Salona melek kostümlü 3 kız eşliğinde giren çift, salondakiler tarafından alkışlarla karşılandı. Nikah şahitliğini Feride ve Sinan Sarıköseli’nin yaptığı çift, Nikah memurluğunu üstlenen Başkan Kocamaz’ın elinden evlilik cüzdanını aldı.

Siyah gelinlik giyerek farkındalık yaratan Ayça Leventyürü Törün, "Yanımda gördüğünüz yüreği güzel adamı bu güne kadar bulamadığım için yasını tutuyorum. Bizim çıkış amacımız buydu ama şu anda siyah gelinlik ayrı bir anlam kazanmış durumda. Ülkemizde yaşanan terör olayları şu an had safhada. Her gün şehitler veriliyor. Her gün yeni bir ocak sönüyor. O yüzden çok üzgünüz. Şu anda bu siyah gelinlik bir anlam daha kazandı. Şu anda çok heyecanlıyız" dedi.

İbrahim Meşe


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA