Trafik Kazasında Vefat Eden Öğrenciye Diploması Verildi


Tarih : 19 Eylül 2015 Cumartesi 13:06

Geçtiğimiz Mayıs ayında Tarsus’ta geçirdiği trafik kazasında vefat eden 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Kadir Emre Kırat’a okuduğu üniversite tarafından diploma verildi.

EN ACI DİPLOMA TÖRENİ

21 yaşında henüz hayatının baharındayken vefat eden Toros Üniversitesi İç Mimarlık bölümü öğrencisi Kırat’ın adına diplomasını annesine Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yüksel Özdemir takdim etti. Her canlının bir gün ölümü tadacağını belirten Rektör Özdemir,  “Elbet hepimiz bir gün ölümü tadacağız lakin Kadir Emre gibi genç yaşta henüz hayatının baharındayken gelen bu ölüm en başta ailesini, sevenlerini arkadaşlarını ve bizleri derinden yaraladı. Bizde üniversite yönetimi olarak öğrencimiz Kadir Emre Kırat’ı unutmadığımızı göstermek istedik. Bu diplomayı en çok hak eden kişiye yani onu yetiştiren, büyüten ve okutan annesine vermeyi uygun bulduk. Bu vesile ile tekrardan merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum” dedi.

EMRE’NİN ADINI HATIRA ORMANINDA YAŞATACAKLAR
Oğlunun diplomasını Rektör Özdemir’in elinden alan anne Ebru Kırat ise duygu dolu anlar yaşadı. Oğlunun diplomasını bu şekilde değil de mezuniyet töreninde onunla birlikte sevinç gözyaşları içinde almayı isterdim diyen Kırat, en büyük hayalinin oğlunun isminin bir hatıra ormanında yaşaması olduğunu dile getirdi. Bu hayali gerçek kılma adına gerek üniversite yönetimi gerekse de öğrenci kulüpleri vasıtasıyla harekete geçme sözü veren Rektör Özdemir, bu projeyi Kadir Emre Kırat’ın annesinin ricası üzerine oğlunun ölüm yıldönümü olan 22 Mayıs’a kadar yetiştirme sözü verdi. 


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA