MHP’Lİ ŞİMŞEK: KAVGAMIZ ÜLKE KAVGASIDIR


Tarih : 21 Eylül 2015 Pazartesi 13:34

Milliyetçi Hareket Partisi’nden yeniden Mersin 2. Sıra Milletvekili adayı olan Baki Şimşek, partisinin Mersin’de ve Türkiye’de birinci parti olması için hep beraber omuz omuza çalışacaklarını belirterek, “Allah çıktığımız bu yolda tüm arkadaşlarımın yanında olsun

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Parti tabanı tarafından yoğun bir şekilde desteklenen Baki Şimşek, 1 Kasım seçimleri öncesi partisi tarafından yeniden aday gösterildi. Partisinin Genel Merkezi tarafından açıklanan Milletvekili aday listeleri sonrası 1 Kasım seçimleri için ilk kez açıklama yapan MHP’li Şimşek, her zaman halkla iç içe olduğunu, bundan sonra da halkla beraber olarak vatandaşın hakkını savunacağını söyledi.

SANDIK VE SEÇİM GÜVENLİĞİNDEN EMİN DEĞİLİZ
7 Haziran seçimleri sonrası artan terör eylemleri ve şehit sayısı ile ilgili de konuşan MHP’li Şimşek, “Hain saldırılar sonrası Hak’kın rahmetine kavuşan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet acılı ailelerine de başsağlığı diliyorum. Partimiz 1 Kasım'da yapılacak olan genel seçimler için startı verdi. 7 Haziran’dan sonraki süreci bir hatırlayın. Doğu’da insanımız sokağa çıkamıyor. O bölgemizde askerimiz, polisimiz her an ölümle karşı karşıya burun buruna. Ona rağmen nasıl bir seçim olacak, sandık güvenliği nasıl sağlanacak emin değilim. Hepsi muamma. Ama biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak yine güçlü bir parti olarak seçime hazırız. Bu vesile ile 1 Kasım'da yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde her zamankinden daha fazla çalışarak iktidar olacağız" dedi.

KAVGAMIZ ÜLKE KAVGASIDIR
Dün olduğu gibi bugünde ilçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle gezerek partisinin propagandasını yapmaya devam edeceğini de söyleyen MHP Mersin 2. Sıra Milletvekili Adayı Baki Şimşek,"Şiddetin her geçen gün arttığı, teröristtin, bölücünün rağbet gördüğü, dış politikanın ayaklar altına alındığı ve adaletin çöktüğü bu ülkemde benim kavgam, sen ben kavgası değil, Türkiye’yi refaha kavuşturma, Milliyetçi Hareket Partisi’ni, milliyetperverleri ve Ülkücüleri iktidara taşıma kavgasıdır. Bu uğurda benimle birlikte her partilimin, her ülküdaşımın 1 Kasım'a kadar durmadan, dinlenmeden çalışacağına inancım da tamdır" şeklinde konuştu.

1 KASIMA KADAR UYKU HARAM
7 Haziran’dan sonra Milletvekili olarak halkın desteği ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne milletin vekili olarak gittiğini ancak hükümet kurulamadığı için yeniden seçim kararı alındığını da hatırlatan Şimşek, “Daha yolun çok başındayız. İnşallah, el birliği ile daha yapacak çok işimiz var. Bizlere destek veren Türk Dünyasının Bilge Lideri Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ve partimizin değerli Divan üyeleri teveccüh göstererek şahsıma tekrar milletvekili aday listesinde yer verdikleri için teşekkür ediyorum. Artık omuzlarımda çok daha ağır bir yük vardır, bu yük benim namusum ve şerefimdir. Unutulmasın ki tüm gönüldaşlarım gibi benimde tek bir amacım vardır o da, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’yi Başbakan, Milliyetçi Hareket Partisi’ni iktidar yapmaktır. 1 Kasım’a kadar bana da çalışma arkadaşlarıma da uyku haramdır.” ifadelerini kullandı.

STARTI VERDİK
Seçim startını tam anlamıyla verdiklerini de söyleyen MHP’li Şimşek, “MHP Mersin İl Teşkilatına desteklerini esirgemeyen partililerimize, geleceğimizin teminatı olan Ülkü Ocakları yöneticilerine, Ülkücü gençlere ve dualarını her daim bizlerden esirgemeyen hemşerilerime saygı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Ülkemiz Mersin'imiz ve Milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” Şeklinde konuştu.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA