Ülkü Ocakları’ndan Güneydoğu Gazisi’ne Ziyaret


Tarih : 21 Eylül 2015 Pazartesi 13:54

Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Güneydoğu Gazisi Ali Bölükbaşı’nı ziyaret etti.

1998 yılında Hakkari Yüksekova’da görevli iken katıldığı bir operasyonda omuriliğinden vurularak gazi olan 1978 doğumlu Bölükbaşı’nı Tozkoparan Mahallesi’ndeki evinde ziyaret eden Başkan Gölgeli, bu vatan uğruna canlarını feda etmiş tüm Şehit ve Gazilere minnet borçlu olduklarını söyledi.

Ülkemizin zor günlerden geçtiğini belirten Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, bu zor günleri millet olarak birlik ve dayanışma içerisinde aşacaklarına inandıklarını kaydederek; “19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle gazilerimizi ziyaret ediyoruz. Aslında biz bu ziyaretlerimizi sadece Gaziler Günü’nde değil, dönem dönem gerçekleştiriyoruz. Ama bugünün önemi ve anlamı daha farklı. Bu vesile ile başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz vatan topraklarımız uğruna canlarını feda etmiş tüm şehit ve gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
Tüm İslam Alemi’nin yaklaşan Kurban Bayramı’nı da kutlayan Gölgeli; “Önümüzdeki günlerde idrak edeceğimiz Mübarek Kurban Bayramı’nı da kutluyorum. Bayramlar bilindiği gibi dargınların barıştığı günlerdir. Millet olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, Mübarek Kurban Bayramı’nın milli ve manevi duygularımızın yanı sıra birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı da ön plana çıkartmasını diliyorum” dedi.
Ziyaret sonrasında Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Gölgeli, Gazi Bölükbaşı’na bir çiçek takdim ederken, Gazi’nin yeğenine de bir futbol topu hediye etti.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA