MİY’DE KORKMAZ DÖNEMİ


Tarih : 22 Eylül 2015 Salı 14:14

Mersin İdmanyurdu’nda Mesut Bakkal’dan boşalan teknik direktörlük görevine Bülent Korkmaz getirildi.

Tecrübeli teknik adam ile 1+1 yıllık sözleşme imzalanandığın duyuran kulüp basın sözcüsü Ayhan Erdem, Korkmaz ile çıkış yakalamak istediklerini söyledi.

Osmanlıspor mağlubiyeti sonrası istifasını Yönetime veren Mesut Bakkal’dan boşalan teknik direktörlük görevine Bülent Korkmza’ın getirildiği açıklandı. Kulüp Basın Sözcüsü Ayhan Erdem, tecrübeli teknik adam ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirtti. Lige kötü bir başlangıç yaptıklarını, bunun sonucunda da Mesut Bakkal’ın görevinden istifa ettiğini söyleyen Erdem, “Mesut Bakkal ile başarılı olmayı isterdik. Ancak kulübün bugün gelmiş olduğu durum ortada. Mesut Bakkal çok karakterli ve işini iyi yapan teknik adamlardan biri. Ancak aşı tutmadı ve hocamız da başarısızlığın sorumluluğunu üzerine alarak görevinden istifa etti. Mesut Bakkal hocamıza kulübümüze vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Bülent Korkmaz ile yeni bir sayfa açtıklarını da söyleyen Erdem, “Yeni hocamız ile 1-1 yıllık anlaşma sağladık. Bülent hocamızla birlikte önümüzdeki Konyaspor maçını kazanarak ligde çıkışa geçmek istiyoruz. Hocamızın futbol kariyeri ve kişiliği elbette tartışılmaz. Korkmaz karşı güvenimiz sonsuz. Biz yeni hocamızla beyaz bir sayfa açarak bu sayfayı Mersin İdmanyurdu’nun başarıları ile doldurmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA