MHP’li Akkoyuncu: sevinçte de kederde de bir olduğumuzu gösterelim


Tarih : 23 Eylül 2015 Çarşamba 13:57

Akkoyuncu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı, Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Serkan Akkoyuncu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bayramların paylaştıkça anlam kazandığını, çoğaldığını belirten İşadamı Serkan Akkoyuncu, "Sevginin, şefkatin, vefanın, merhametin, dayanışmanın doruk noktaya ulaştığı bu mübarek Kurban Bayramı'nda birbirimize daha bir candan sarılalım, birbirimizin yaralarını saralım, birbirimizin imdadına koşalım, sevinçte de kederde de bir olduğumuzu gösterelim" ifadelerini kullandı. 
Akkoyuncu, mesajında; Yüce Allah’a hamdolsun bir Kurban Bayramına daha yaklaşmaktayız. 24 Eylül 2015 Perşembe günü Kurban Bayramının 1. Gününü idrak edeceğiz. Kurban, Yüce Allah’a yakın olma arayışıdır. Aslında kurban Allah’a yakın olmak için yaptığımız bütün işlerdir.
 Kurban ibadetinin bir çok hikmeti bulunmakla beraber en başta muhtaç insanların et ihtiyacının karşılanması onun başlıca hikmetlerindendir. Ayrıca kurban, malını Allah rızası için muhtaçlara, ihtiyaç sahiplerine harcama ve başkalarıyla paylaşma bilincini insanlara öğretmektedir.
 Bu duygu ve düşüncelerle başta Şehadet Şerbetini içen tüm Mehmetçiklerimize ve Polislerimize Yüce Allah’ın rahmet, mağfiret etmesi için dua ediyor. Annelerine, babalarına, kardeşlerine ve bütün milletimize sabrı cemil niyaz eder, idrak edeceğimiz Kurban Bayramının tüm İslam alemine ve milletimize huzur, esenlik ve barış getirmesini Yüce Mevla’dan diliyor, Allah katında kurbanlarımızın makbul olmasını, bayramın getirdiği kardeşlik, dayanışma ve kaynaşma ruhu ile tüm dünyanın barış içinde yaşamasını Cenâb-ı Hak’tan niyaz ediyorum.’’

 


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA