Mersin Pkk ve onun siyasi sözcülerine teslim edilsin diye kurtarılmadı.


Tarih : 30 Eylül 2015 Çarşamba 13:36

Mersin Fransız işgalinden Pkk ve onun siyasi sözcülerine teslim edilsin diye kurtarılmadı.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Adayı Kaptan Kartal “HDP aldığı oyları haketmiyor” dedi.

Kaptan Kartal sözlerine “Mersin Fransız işgalinden Pkk ve onun siyasi sözcülerine teslim edilsin diye kurtarılmadı,Benim Milletvekili olduğum şehir’de PKK kepenk indirtemez, BBP' nin iktidar olduğu Türkiye'de kimse isyan edemez, askere polise kurşun sıkamaz bölücülük yapamaz.BBP'nin olduğu Mecliste kimse Devlete Millete kabadayılık yapamaz.” dedi.

HDP ALDIĞI OYLARI HAKETMİYOR

Kartal, “Terör dursun diye HDP'ye verilen oylar boşa gitmiştir,terör durmadığı gibi artmıştır. HDP siyasi kurnazlık yapıyor oy kaybetmemek için Devletin PKK ile masaya oturması gerektiğini söylüyor.
"Hani siz mecliste olunca terörü bitirmek için mücadele edecektiniz? Şimdi niye topu taca atıyorsunuz? HDP’'nin Mersinde ki vekillerine soruyorum burası Hakkari ya da Şırnak değil. PKK bu şehirde zorla Kürt vatandaşlarımıza kepenk indirtiyor .Neden müdahale etmiyorsunuz? Siz kimin vekilisiniz,kimden korkuyorsunuz? Kimden çekiniyorsunuz? Kürt vatandaşlarımız kepenklerini indirdiği gün çekini senedini ödeyemez hale geliyor, perişan oluyor. Neden PKK’ ya “lanet olsun” diyemiyorsunuz? Neden “PKK bir terör örgütüdür ve bunu kınıyoruz”diyemiyorsunuz.” dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Adayı Kaptan Kartal sözlerine son olarak “Kimse Mersin de kürt kardeşlerimizin kepenklerini indirtemez bunu yaptığı taktirde kendisini hukukun Adaletin karşısında bulur. BBP iktidarın da  Türkiyemiz huzurun Adaletin Özgürlüğün ve Güvenliğin üst seviyede olduğu bir ülke olacaktır” dedi.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA