Büyükşehir Belediyesi’nden Huzurevine Ziyaret


Tarih : 2 Ekim 2015 Cuma 12:26

Mersin Büyükşehir Belediyesi Engelliler Dairesi Başkanlığı, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebeti ile Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi’ni ziyaret etti.

Özel bakım ünitesinde bulunan yaşlıların ziyaretinin ardından tüm huzurevi sakinlerinin, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kutlandı. Elli yaşlı misafirin konuk edildiği Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi’nde, yaşlılara günün anısına çiçek takdim edildi. Şiirlerin okunduğu, şarkıların söylendiği ziyarette huzurevi sakinleri keyifli vakit geçirdi. Yaşlılıkla ilgili sohbetlerin yapılmasının ardından huzurevi sakinleri bu anlamlı gün için hep birlikte pasta kesti. 
Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi sakinlerine Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın selamlarını ileten Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Celal Taş, tüm yaşlıların 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutladı ve Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak yaşlıların her zaman yanlarında olduklarını belirtti.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Celal Taş, yaptıkları çalışmalardan dolayı Yardım ve İyilik Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Türk Kızılayı Mersin Şube Başkanı Necmi Erdem’e plaket takdim etti.
Yardım ve İyilik Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Türk Kızılayı Mersin Şube Başkanı Necmi Erdem, başta Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz olmak üzere tüm ekibine, vakıflarına göstermiş oldukları ilgi ve desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

 


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA