Terörü ve İşsizliği MHP Bitirecek


Tarih : 5 Ekim 2015 Pazartesi 12:12

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin 1 Kasım seçimlerine yönelik seçim beyannamesini açıkladı. Açıklanan seçim beyannamesi ile ilgili açıklamalarda bulunan MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Türkiye’nin en büyük sorunu olan terör ve işsizlik ile ilgili somut çözümlerinin olduğunu söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin 1 Kasım Genel Seçimleri için hazırladığı seçim beyannamesini açıkladı. Açıklanan seçim beyannamesinde Türkiye’deki birçok sorunun çözümü noktasında projeler yer alırken, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek de açıklanan seçim beyannamesi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Türkiye’de başta terör olmak üzere birçok konuda sorunlar yaşandığını ve yaşanan bu sorunların çözümü noktasında parti olarak somut projeler geliştirdiklerini söyleyen Şimşek, “Milliyetçi Hareket Partisi'nin amacı tek başına iktidar olmaktadır ve bu kudrete de sahiptir. Ancak 7 Haziran’dan sonra yaşanan algı operasyonları ve yaşanan kaostan kimse kaygılanmasın. Böyle bir durum karşısında Milliyetçi Hareket Partisi, PKK uzantısı HDP dışındaki her partiyle, 4 ilkesi saklı kalmak kaydıyla, iktidar kurmaya ve iktidar olmaya vardır, bunu da şimdiden ilan etmektedir. Türkiye'nin üst üste 1 Kasım'lar yaşamaması için biz sorumluluğa varız” dedi.
 
GELECEĞİN PROJESİNİ HAZIRLADIK
Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin açıkladığı seçim beyannamesini ‘Gelecek Projesi’ olduğunu vurgulayan Şimşek, “Beyannamemiz; Türkiye'nin biriken sorunlarına ağırlaşan gündemine yönelik, geceli gündüzlü gayretlerle hazırlanmış, etkili ve köklü bir cevaptır. Bu cevapta mağdura, mazluma, mahsun bakışlara umut vardır. Sosyal ve siyasal krizlere çare vardır. İç ve dış politikaya milli ve gerçekçi yorum vardır. Bu cevapta Türkiye'nin geleceği, güvenceye bağlanmıştır. Biliyorum inkar eden, dudak bükenler, alaya alanlar kendilerini belli edecektir. Zira Türkiye'nin şu günkü ortamında milliliğe yabancı ve hasmane bakanların sürüsüne berekettir. Gelecek, MHP'nin omuzlarında parlayacaktır" şeklinde konuştu.
 
İŞSİZLİK TERÖRÜ TETİKLEMİŞTİR
Açıklanan beyannamede Türkiye’nin en büyük sorunu haline gelen terör ve işsizlik ile ilgili somut projelerinin olduğuna da değinen Şimşek, “Türkiye’de bugün gelinen noktada terör belası ülkemizin en büyük sorunu haline gelmiştir. Anaların akan gözyaşı ve şehit haberleri her gün daha da artar durumda. Bir yanda terör yeniden hortlarken diğer yandan da işsizlik alıp başını gitmiştir. Gençlerimiz işsiz, üniversite mezunlarımız atama sıkıntısı ile karşı karşıya kalmıştır. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu soruna somut adımlarla çözümler ürettik. Her aileden 1 ferde iş vaad ediyoruz. İşsizlik terörü tetiklemektedir. İş sıkıntısı çeken gençler çözümü dağa çıkmakta bulmuştur. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu iki sorunun çözümünde biz hazırız” ifadelerini kullandı.

 


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA