Forum Fashion Week 2015 başlıyor!


Tarih : 6 Ekim 2015 Salı 12:54

İvana Sert, Carlos Martin ve Didem Soydan Forum Mersin’e geliyor…

Forum Mersin, Türkiye genelindeki Forum Alışveriş Merkezlerinde eşzamanlı olarak bu yıl 6.’sı düzenlenen Forum Fashion Week etkinliklerine ev sahipliği yapıyor.

Forum Fashion Week, keyifli sohbetler, indirimler, eğlence ve sürprizlerle dolu Alışveriş Gecesi ile Mersin’de moda rüzgarı estirecek.

Bu yıl altıncısı düzenlenen Forum Fashion Week, Forum Mersin’de moda sohbetleri, indirim ve sürprizlerle dolu alışveriş keyfiyle, 9-11 Ekim tarihleri arasında moda fırtınası estirecek.

Modaya dair her şeyi bir de İvana Sert’ten dinleyin…
10 Ekim Cumartesi günü saat 15:00’de moda dünyasının ünlü siması
İvana Sert, Forum Mersin ziyaretçileriyle keyifli bir sohbet gerçekleştirecek. Moda ve stil üzerine gerçekleşecek sohbette İvana Sert, stil ipuçları ve sezon modasına dair önerilerde bulunacak, dinleyicilerin modaya dair sorularını yanıtlayacak.

Didem Uzel ve Carlos Martin, Forum Mersin podyumunda…
Forum Fashion Week’in ikinci gününde ise 11 Ekim Pazar günü saat 16:00’da Elif Ece Uzun ve Tuğba Melis Türk gibi başarılı mankenlerin katılacağı özel bir defile gerçekleştirilecek. Defilenin en dikkat çeken isimleri ise güzel manken Didem Soydan ve çikolata reklamıyla ünlenen Carlos Martin podyumda olacak.

‘Alışveriş Günü’ndeki indirimler kaçmaz!
9 Ekim Cuma günü gerçekleşecek ‘Alışveriş Günü’ kapsamında birçok markada Forum Fashion Week’e özel indirimler, fırsat ve kampanyalar, Forum Mersin ziyaretçileriyle buluşacak. Moda ve alışveriş tutkunları, 2015-2016 Sonbahar-Kış sezonunun en moda parçalarına Forum Fashion Week’e özel indirimlerle sahip olacak.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA