Belediye ekipleri, nehir kıyısını temizledi


Tarih : 6 Ekim 2015 Salı 12:57

Silifke Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Göksu Nehri kıyısına atılan Pet, cam, poşet ve katı atıklardan oluşan çöpler temizlendi.

Temizlik çalışmaları özellikle ırmak kenarında yürüyüş ve spor yapan vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandı.

Irmak kenarının Göksu Nehri Projesi çalışmalarından dolayı temizlenmesinin ardından, insanların buraları yeniden kirlettiğini ve bu manzaranın içler acısı olduğunu belirten vatandaşlar, ‘İçerisinde yaşadığımız ve havasını soluduğumuz ilçemizde, böyle bir kirliliği kabul etmemiz mümkün değil. Hele hele bir de Göksu Nehrimizde böyle bir manzaranın olması, burada yaşayan vatandaşlar olarak bizleri çok üzdü.
Yıllardır bu çalılık alan ve ormanlık içerisinde çöp yığınları oluşmuş ve bizler hala temizlikten bahsediyoruz. Belediye ekipleri daha önce bu ağaççıkları ve içerisinde biriken çöpleri temizlemişti fakat nehrin kenarı yine insanların attığı çöplerle doldu. İnsanlar gelişi güzel çöplerini ve katı atıklarını nehir kenarına atıyorlar. Silifke Belediyesine ve yetkililerine böyle bir girişimde bulundukları için çok teşekkür ediyoruz’ diye konuştular.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA