Zaimoğlu Dur Durak Bilmiyor


Tarih : 7 Ekim 2015 Çarşamba 12:04

CHP Mersin Milletvekili Adayı Nevin Zaimoğlu Alan Çalışmalarını Sürdürüyor.

Haziran seçiminin Kasım’da tekrarlanması kararıyla birlikte alanlara inen CHP Mersin Milletvekili Adayı Nevin Zaimoğlu alan çalışmalarını hızla sürdürmeye devam ediyor.

Ülkemizin içinde bulunduğu kötü gidişattan bir an önce kurtulabilmesi için CHP’nin iktidar olması şart; bunun için de çok çalışmamız gerekiyor, diyen Zaimoğlu; görünen o ki Kasım’a kadar ülkesini ve insanını seven bizlere durmak yok yılmak, yorulmak yok, diyor.

Hiç istinasız her gün alanlara çıkan ve günde birkaç yeri ziyaret eden, halkla, sivil toplum kurum ve kuruluşlarıyla bir araya gelen Zaimoğlu bugün de Toroslar İlçesi Kadın Kolları Başkanı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesini ziyaret etti.

Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Başhekimi Ahmet Serdar Ünlü ve yardımcısı Selahattin Toktaş’ı makamlarında ziyaret eden Zaimoğlu onlardan hastanenin sorunlarıyla ilgili bilgi aldı. 

Kendilerine CHP’nin Seçim Bildirgesinde yer alan sağlık projelerini anlattı

CHP’nin kadınları ve çocukları ülkenin aydınlık yarınları için çok önemsediğini belirten Nevin Zaimoğlu iktidar olduğumuzda var olan bütün sorunların üzerine gideceğiz, dedi. CHP’nin kadınlar ve çocuklara yönelik sağlık hizmetlerinde bölgesel farklılıkları ortadan kaldıracağını, doğum bakım hizmetleri başta olmak üzere gerekli her türlü hizmeti AB ülkeleri düzeyine
getireceğini söyledi. Bütün doğumların, her yerde ücretsiz ve sağlık personeli yardımıyla, güven içinde gerçekleştirilmesini sağlayacağız,dedi.CHP iktidarında sağlık taramalarına hız verileceğini ve annelerin ihtiyacı olan her şeyin ücretsiz olarak sağlanacağını belirten Zaimoğlu, iktidarımızda sağlık kurumlarında rehin kalma ya da senet imzalatma gibi insan onuruna aykırı durumlara son vereceğiz, dedi. Zaimoğlu, CHP iktidarında gerek kadınlarımız gerekse çocuklarımızın sağlığı için ne gerekiyorsa yapılacağını, varsa bu konuyla ilgili tüm borçlarının silineceğini söyledi.

Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin tüm birimlerini tek tek dolaşan Nevin Zaimoğlu orada bulunan kadın ve çocuklara geçmiş olsun dileklerinde bulundu, onlara moral verdi. 


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA