ÇAMAK: ÖNCE TÜRKİYE


Tarih : 7 Ekim 2015 Çarşamba 12:04

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak, 1 Kasım Genel Seçimleri öncesi seçim çalışmalarına hız verdi.

Son olrak Tömük’te vatandaşlarla bir araya gelen Çamak, ‘Önce Türkiye’ sloganı ile gitmedik yer, ulaşmadık insan bırakmayacaklarını söyledi. 
Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak, seçim çalışmalarına Tömük’e bağlı Karahıdırlı ve Yeşildere mahalleleri ile devam etti. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Çamak, sorunları dinledi, mevcut sorunların çözümü noktasında bilgi alış verişinde bulundu. 

‘Önce Türkiye’ sloganı ile Mersin’de gitmedik yer, ulaşmadık vatandaş bırakmayacağını belirten Çamak, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak Mersin’e ve kentimizde yaşayan tüm bireylere çok önem veriyoruz. Genel Başkanımızın seçim startını Mersin’den vermesi de bunun en basit örneklerinden biri. Gelin mevcut sorunlarımızın çözümü noktasında el ele verelim ve Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşıyalım. Çünkü şunu net olarak söyleyebilirim ki, Türkiye’nin sorunlarına çözüm bulacak ve aydınlık geleceğe taşıyacak olan parti Cumhuriyet Halk Partisidir” dedi.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA