MHP’li Öztürk; “Çalmadan da yapıyorlar”


Tarih : 8 Ekim 2015 Perşembe 15:16

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk,

MHP’li Öztürk; “Çalmadan da yapıyorlar”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan soğuk hava deposunu örnek göstererek  “Bugün burada ‘çalıyorlar ama yapıyorlar’ ahlaksızlığını yok ederek, aynı zamanda çalmadan da yapıyorlar inancının da açılışını yapacağız” dedi.

“BİZDE BESMELE TER DÖKERKEN ÇEKİLİR”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, ilk olarak Erdemli’de kurulan tarım fuarının açılışına katıldı. Burada çiftçinin içinde bulunduğu zor durumu çok iyi bildiklerini aktaran Öztürk, çözüm için de Milliyetçi Hareket Partisi’nin projelerinin hazır olduğunu ifade etti. Daha sonra Büyükşehir Belediyesi’nin Gülnar’da yapımını tamamladığı soğuk hava deposunun açılış törenine katılan Öztürk, yaklaşan seçim öncesinde çarpıcı açıklamalarıyla dikkat çekti.

Öztürk, açılış töreninde yaptığı konuşmada gündemde sıcaklığını koruyan “Besmele” tartışması hakkında AKP’yi hedef aldı. Öztürk, besmele konusu ile ilgili “Besmele ile yeni bir açılış için huzurlarınızdayız. Bizde besmele, din değerlerini siyasete alet etmek için değil, temel atarken çekilir. Bizde besmele tuğla koyarken, ter dökerken çekilir. Bugün burada da temeli besmeleyle atılmış ve inşallah kurdelesi besmeleyle kesilecek soğuk hava deposunun açılışını yapacağız” diyerek AKP tarafından dinin siyasete alet edildiği vurgusunda bulundu.

“İKTİDAR OLMANIN PROVASI”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk, 17/25 Aralık operasyonları sonrasında bazı çevrelerce dillendirilen “Çalıyorlar ama hizmet de yapıyorlar” ifadelerini de Büyükşehir Belediyesi’ni örnek göstererek eleştirdi. Öztürk, “Bugün burada ‘çalıyorlar ama yapıyorlar’ ahlaksızlığını yok ederek, çalmadan da yapıyorlar inancının da açılışını yapacağız” diye konuştu.
Öztürk belediyecilik hizmetleri ile ilgili şunları söyledi;
“Büyükşehir belediyemiz tarafından Gülnar’a ve Gülnarlılara sunulan bu soğuk hava deposu milliyetçi belediyecilik anlayışının sizlere sunduğu hizmetlerin sadece küçük bir parçasıdır.
Milliyetçi belediyecilik aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidar provasıdır. Oylarınızın karşılığını size hizmet olarak sunmak, size ait olanı size vermek bizim insanlık vazifemizdir. Göksu havzasına emekleriyle bereket katan aziz Gülnarlılar, alın teriyle helal kazançlarınızla topladığınız mahsullerinizin akıbeti artık yüreklerinizi yakmayacak. Açılışını yaptığımız soğuk hava deposu, mahsullerinizi soğuturken yüreğinize de serinlik katacaktır inşallah. Ne fırsatçılara ne tefecilere artık mecbur kalmayacak, mahkum olmayacaksınız. Bilmenizi isterim ki bu soğuk hava deposunun sizlerin hizmetine sunulmasının temelinde Gülnar ve Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin inancı ve azmi vardır. İftiharla söylüyorum bu tesis Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın sözüne sadakati ve hizmet arzusunun eseridir. İktidar baskısına, mevzuat engeline rağmen o sözünü tutmaya, sizlere layık olanı sizlere vermeye devam edecektir. İlçemiz her geçen gün daha güzel olmaya Büyük Ece’nin torunlarına daha yakışmaya başlamıştır. Belediyecilik hizmetleri her geçen gün devam etmekte sizlere yakışan ayağınıza gelmektedir. Görüyorum ki Belediye Başkanımız Ahmet Günel’in emekleri ve gayretleri boşa gitmemiştir. Büyükşehir Belediyesi ve belediye başkanımızın öncülüğünde ilçe belediyeleri ve belediye başkanlarımızın azimli çalışmaları ve inançları Mersinimize yeni bir değer kazandırmıştır”

“MHP İKTİDARININ PROVASI”

Mersin’in Akdeniz’in incisi ve Türkiye’nin marka kenti olma yolunda sağlam ve emin adımlarla yürüdüğünü belirten Öztürk, “Bu başarı sizlerin başarısıdır. Muhtarlarımızın, meclis üyelerimizin ve teşkilatlarımızın başarısıdır. Gülnar’ın ve Mersin’in geleceğinde Milliyetçi Hareket’in izlerini nasıl görüyorsak ülkenin geleceğinde de partimizin iktidarını, izlerini göreceğiz inşallah. Ülkenin geleceği huzurdur, kardeşliktir, adalettir, evlatlarımızdır, tarım ve sanayidir. Milliyetçi Hareket Partisi ülkenin geleceği için hazırdır, ahlaken hazırdır, ruhen hazırdır, kadro olarak hazırdır. Türk siyasi hayatına başladığı günden bu güne kadar taşıdığı değerler, savunduğu ilkeler, Türk milletinin geçmişteki değerlerini temsil etiği gibi geleceği içinde fikir üreten kafa yoran bir düşüncenin ürünüdür bu hareket. Milliyetçi Hareket Partisi geçmişten geleceğe kurulmuş bir köprüdür. Ülkenin geleceğidir. Bizler ülkenin geleceğine huzurla onurla oy istiyoruz. Ülkenin geleceği ahlaklı bir siyasettir. Kuran ayetleriyle alay eden bir zihniyeti sandığa gömmek için gayret ediyoruz. Din istismarcılarını geldikleri çöplüklere göndermek için hep birlikte olmak istiyoruz. Terörle pazarlık yapan beceriksiz ve ihanet siyasetini yok etmek için sizlerden görev istiyoruz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, MHP Mersin milletvekilleri Baki Şimşek ve Ali Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel ve MHP Mersin Milletvekili adayları, dualar eşliğinde kurdelesi kesilerek faaliyete açılan soğuk hava deposunu inceledi.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA