Vali Çakacak’tan Başkan Dinçer’e ziyaret


Tarih : 9 Ekim 2015 Cuma 12:58

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret ederek, Birlik Başkanı Talat Dinçer ve merkezde kurulu oda başkanlarının sorun ve beklentilerini dinledi.

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin ESOB Yönetim kurulu Başkanı Talat Dinçer’i ziyaret etti. Merkezde kurulu esnaf odası başkanlarının da hazır bulunduğu ziyarette esnafın toplumumuzun temel direklerinden biri olduğunu vurgulayan Vali Çakacak, “Esnafımızın varlığı ve onların alınteriyle yaptıkları çalışmaları başarıyla sürdürmeleri büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle sorun ve önerileri dinlemek üzere esnafımızın yanındayız” dedi.
Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret ederek, Birlik Başkanı Talat Dinçer ve merkezde kurulu oda başkanlarının sorun ve beklentilerini dinledi.
Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer ve oda başkanlarınca Birlik binası önünde karşılanan Vali Çakacak, daha sonra oda başkanlarıyla birlikte kurulan ahi sofrasında esnafla ekmeğini paylaştı. Yemek sonrası Başkanlık makamına geçen Vali Özdemir Çakacak, Birlik Başkanı Talat Dinçer’den esnaf ve sanatkarların acil çözüm bekleyen sorunları hakkında bilgi alırken, oda başkanları da sorunlarını birebir aktarma fırsatı buldular.
Vali Cakacak’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Dinçer, en önemli sorunlarından birinin ilimizde ihtisas sanayi sitesi kurulması olduğunu ifade ederek, bu konunun acilen çözülmesi gerektiğine işaret etti. Kamu kurum ve kuruluşları ile yerel yöneticilerin ihtiyaçlarını şehirdeki esnaftan karşılaması talebinde bulunan Dinçer, esnafın kazancına haksız ortak olan seyyarlar ile Suriyeliler konusunda da gereken hassasiyetin gösterilmesini istedi.  Vali Çakacak ziyarette hazır bulunan oda başkanlarını da tek tek dinleyerek sorunlarını not edip, çözümü konusunda gereken hassasiyeti göstereceğini ifade etti.
Esnafın toplumun temel direklerinden biri olduğuna işaret eden Vali Çakacak, “ Esanfımızın huzuru bizlerin huzurudur. Bu itibarla siz oda başkanlarımızın şahsında bütün esnafımızın iyi olması arzusundayız. Ve sizlerin her zaman yanınızdayız.  Sizin derdiniz esnafımızın derdi bizlerin derdi. Bizler tüm dinamiklerimizle sizlerin sorunlarının çözümü konusunda elimizden ne geliyorsa en iyi şekilde yapma gayreti içerisinde olacağız” dedi.
Konuşmasının devamında teknolojinin geliştiği ve şehrimizin büyüdüğü ortamda esnaf ve sanatkarların merdiven altı tabir edilen sağlıksız ortamlarda olmaması gerektiğine dikkat çeken Vali Çakacak, “Bizler esnafımızın mesleğini rahatca icra edeceği ihtisas sanayi sitelerinde olmalarını arzuluyoruz. Bu konuda bize düşen ne görev varsa yapmaya hazırız, hiç kuşkunuz olmasın” dedi.
Vali Çakacak, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birilğine gerçekleştirdiği ziyaret sonrası Birlik Başkanı Talat Dinçer ve oda başkanları ile birlikte çevre esnafını ziyaret ederek onlarla sohbet etti.

 


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA