Kamu-Sen tercihini MHP’den yana yaptı


Tarih : 12 Ekim 2015 Pazartesi 13:54

Kamu-Sen tercihini yaptı!

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Adayı Hüseyin Ateş tarafından düzenlenen toplantıda MHP Mersin teşkilatı ve milletvekili adayları, Türkiye Kamu-Sen Mersin üyeleri ile bir araya geldi. Vekil adaylarının konuşmaları yüzlerce katılımcının alkışlarıyla sık sık kesilirken, Türkiye Kamu-Sen’in bu coşkusu, “Kamu-Sen tercihini MHP’den yana yaptı” yorumlarını beraberinde getirdi.

YÜZLERCE KAMU ÇALIŞANI MHP İLE BULUŞTU

MHP Mersin Milletvekili Adayı Hüseyin Ateş, partisinin il teşkilatı, ilçe başkanlıkları, belediyeler ve belediye meclis üyelerini, Türkiye Kamu-Sen Mersin üyeleri ile buluşturdu. Kahvaltılı toplantıya Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikaların Genel Başkanları da katılırken, yüzlerce sendika üyesi de aileleriyle birlikte toplantıya katılarak yaklaşan 1 Kasım seçimleri öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek verdi.

SAHAYA DAVET

Toplantıda konuşan MHP Mersin Milletvekili ve Milletvekili Adayı Baki Şimşek, 30 Mart yerel seçimlerini örnek göstererek kamu çalışanlarını saha desteğine çağırdı. Şimşek, “Öncelikle Ankara’da meydana gelen vahim olayı şiddetle kınıyorum. Bizim veremeyeceğimiz hiçbir hesap yok. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli koalisyon için 4 madde öne sürdü. Cumhuriyeti koruyalım dedik, Recep Tayyip Erdoğan değil hırsızlar yargılansın dedik. Onlar yanlış anladılar. 17-25 Aralık süreci sorgulansın, çözüm zırvalığı son bulsun dedik. Ama ne yazık ki Oslo’da, İmralı’da, Dolmabahçe’de PKK’nın 10 maddesini kabul edenler MHP’nin 4 maddesini kabul etmediler. Bugün birlik günüdür. Bugün bu ülkede ben PKK’lıyım diyenler, sırtımı PKK’ya dayadım diyenler 80 milletvekili çıkardılar. PKK’lılar meclise girdi diye pilav dağıtan CHP’liler var. Atatürk’ü Cumhuriyeti seviyoruz diyen CHP’lilerin Genel Başkan Yardımcısı HDP’ye oy verdiğini söyledi. Bunların yaşandığı bir ülkede şehitler ölmez vatan bölünmez diyenlerin iktidara geçmesi gerekiyor. Onun için hepinizin dualarını ve desteğini bekliyoruz. Kamu-Sen sahaya indiği zaman Milliyetçi Hareket 1 Kasım’da 30 Mart’taki neticenin aynısını alarak 5 kardeşini meclise gönderecektir. Hepinize şimdiden desteğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

“SİZİ UNUTAN HAİNDİR, ALÇAKTIR”

Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ali Öz ise kamu çalışanlarını seçimden seçime hatırlayan iktidara yönelik eleştirilerde bulunurken şunları söyledi; “12 yıllık büyük bir baskıyla, zulümle üzerinize gelenlere karşı gösterdiğiniz dirençten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Dün bu zor ve zahmetli yolları beraber yürümüş olan Kamu-Sen’lileri unutan da haindir, alçaktır. İşin zahmetli kısmında haydi beraber olalım deyip de bir yere geldikten sonra sırt çeviren haindir. Biz sizlere hizmetkar olmadan burada ne anlatırsak anlatalım, bir netice almamız mümkün değil. Bugün nasıl samimiysek yarın da öyle olacağız. Bu samimiyeti sürdürdüğümüz zaman bu büyük ordunun ülkeyi yönetme noktasında söz sahibi olacağına da yürekten inanıyorum”
Koalisyon görüşmeleri hakkında da konuşan Öz, “Bugüne kadar MHP’nin her şeye hayır dediğini söylüyorlardı, ancak biz şartlarımızı peşinen reddettiklerini söylüyorduk. Sayın Başbakan dün Kahramanmaraş mitinginde itirafta bulunuyor; CHP ve MHP 3 aylık koalisyona bile giremediler. Yani demek ki niyet neymiş? Samimi bir şekilde koalisyon kurmak değil, koalisyon kuracak gibi bir algı yaratıp diğer partilere 3 aylık bir ömür biçmekmiş. MHP daha kurulmadan ömür biçilen, şartları onlar tarafından belirlenecek koalisyona elbette hayır diyecektir. Dün MHP’nin söylediği her şeye yanlış diyenler, bugün MHP’nin söylemlerini kendilerine seçim beyannamesi yaptılar. MHP ne diyorsa bugün onlar da arkamızdan gelmeye çalışıyor. Bizler de üzerimize düşeni yaparak durumu doğru izah edersek zafer zulme karşı direnç gösterenlerin, inananların ve Türk milliyetçilerinin olacaktır” diye konuştu.

“BODRUMLARDAKİ MAKAMLARLA GÖNÜLLERE TAHT KURDUK”

Milletvekili Ali Yücelen ise yaşadığı bir anıyı katılımcılarla paylaştı. Yücelen, “Biraz önce sizinle hasbihal ederken kamuda çalışmış bir kardeşiniz olarak o günlerde yaşadığım bir olay aklıma geldi. Bir gün çalışmaya başladığım kurumda arkadaşlarımla beraber dolaşıyorduk. Çeşitli odalara girdik ve hiç gitmediğimiz bodrum kata indiğimiz zaman köşede bir oda gördüm. Burası kimin diye sorduğumda arkadaşlardan birisi geçmişte bir görevden şimdi buraya geldiğini, aksi biri olduğunu söyledi. Yok dedim gidelim görelim. İçeri girdiğimde tüylerim diken diken oldu. Her zaman olduğu gibi arkasında başı dik bir bozkurt ve o bozkurttan daha sert, ama daha güzel bakışlı Yusuf yüzlü bir ağabeyimdi. O günden sonra ne yapacaksam ona gittim. Biz bugün bu mücadeleyi verebiliyorsak, bugün ülkenin geleceğine sahip çıkmak için yollara düşüyorsak, makamı yükseklerde değil bodrum katlarında ama gönüllerin en yüce tahtında duranlar sayesindedir. Allah hepsinden razı olsun. O bodrum katlarda kurulan makamlar sayesinde biz gönüllerde taht kurduk, evlerde baş tacı olduk. O bodrum katta kurulan makamlar sayesinde bugün iktidara yürüyoruz” dedi.

“HAYSİYETİMİZİ SARAY SOFRALARINDA BIRAKMADIK”

Ev sahibi MHP Mersin Milletvekili Adayı ise meslektaşlarına şu sözlerle seslendi;
“Benim amacım meclise girmek değil, Mersinimize, ülkemize ve milletimize fayda sağlayabilmektir. Biz saray sofralarında haysiyet ve şerefini bırakanlardan değiliz. Bu bağlamda geçtiğimiz günlerde partimizin seçim beyannamesini açıkladık ve heyecanla ilgi uyandırdık. Asgari ücretle ilgili beyanımızı duyanlar bize kaynak gösterin diyordu. Ancak şimdi bakıyoruz ki bizim yazdıklarımızı okuyarak bir şeyler öğrenmeye çalışıyorlar. Bülent Arınç da “MHP’nin söyledikleri tek tek doğru çıkmıştır. Biz bu konuda hata yaptık” sözleriyle itirafta bulunuyor. 13 yıllık iktidar döneminde akıllarına gelmeyen milletimiz, MHP sayesinde akıllarına gelmiştir. Bu yüzden de şimdi milliyetçilerden oy dileniyorlar. 13 yıllık iktidarları döneminde fütursuzca eylemleri değerli milletimiz görmüştür. O gün bugündür, o gün iktidara geleceğimiz 1 Kasım günüdür”

“KIVIRANLARI YERİN DİBİNE SOKACAĞIZ”

Toplantıda kamu çalışanlarına seslenen MHP Mersin Milletvekili Adayı Özgür Özcan ise memurların yaşadığı sıkıntıları en yakından gören biri olduğunu ifade ederek “Ben bir memur çocuğu olarak Mersin’de doğdum. Bir memurun yaşadığı sıkıntıları, tayinleri, baskıları hepsini bir çocuk olarak yaşadım. Teyzemin yaşadıklarını gördüm. Demirtaş’ta bir ilkokulda öğretmenlik yaparken yaşadıklarını, nasıl söylemek istediklerini yüksek sesle söyleyemediğini gördüm. O çocukları Atatürk ilkeleriyle yetiştirmek için nasıl mücadele ettiğini gördüm. Geçen seçimlerdeki çalışmalarımızda 2 çeşit insan gördüm. Birincisi kahramanlardı. Düşündüklerini büyük bir yüreklilikle açabilen, dile döken kahramanları gördüm. Bir de bize kıvıra kıvıra cevap verenleri gördüm. 7 Haziran seçimlerinden sonra kıvıranların sesinin kısıldığını da gördüm. Biraz daha sesleri kısılmıştı. Geçen seçimlerde 2011 yılına göre MHP 32 bin yeni insan kazandı. AKP 44 bin insan kaybetti. 74 bin seçmen artarken AKP 44 bin insan, CHP 11 bin insanı kaybetti ama MHP 32 bin insan kazandı. Geçen seçimde bunları yaraladık. Allah’ın izniyle bu seçimde de yerin dibine sokacağız” diye konuştu. 
Toplantı Kur’an tilaveti ile son buldu.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA