Yüreğimiz yanıyor! Şimdi birleşmeyeceksek ne zaman?


Tarih : 12 Ekim 2015 Pazartesi 14:02

Cumhuriyet Halk Partisi Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, ‘Ankara’da gerçekleştirilen bombalı saldırı sonucu hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayınladı.

Başkan Uçar; taziye mesajında “Terörün her türlüsünü lanetliyoruz!.. Ankara'da yaşanan bombalı terör saldırısında yaşamını kaybeden 97 kişiye Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Sivilleri hedef alan bu lanet saldırıyı kınıyor ve Adalet Bakanlığı'ndan bu saldırının sorumlularının hızla adaletin karşısına çıkarılmasını talep ediyoruz.
Terörden hepimiz bıktık! Sorumlusu bulunmayan her saldırı bir sonraki için davetiye çıkarıyor. Engelleyemediğiniz saldırının sorumlularını bulun.
Aziz milletimizin birliğine, beraberliğine ve kardeşliğine yapılan bu menfur saldırıyı lanetliyorum. Bu alçakça saldırı sonucu hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve mağfiret, kederli aileleri başta olmak üzere, hemşerilerimize ve necip milletimize sabırlar, tüm yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Necip milletimizin aklıselimle, sağduyu ve ferasetle hareket ederek hainlerin emellerini boşa çıkaracaklarına olan inancım tamdır. Tüm hemşerilerimizin ve milletimizin başı sağ olsun” ifadelerine yer verdi. 


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA