CHP’li Kuyucuoğlu, işçilerle bir araya geldi


Tarih : 14 Ekim 2015 Çarşamba 14:14

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Adayı Serdal Kuyucuoğlu, üretim tesisleri ve fabrikaları ziyaret ederek işçilerle bir araya geldi.

Dağ Tekstil ve Obje Giyim, Avşarlar Kuruyemiş ve Yummy Meyve Suları üretim tesislerini ziyaret eden Serdal Kuyucuoğlu, işçilere seçim bildirgesini anlatarak, asgari ücret 1500 TL olacak müjdesinde bulundu.

Dağ Tekstil ve Obje Giyim tesislerinde çalışanlarla birlikte öğle yemeğinde buluşan Serdal Kuyucuoğlu, yaşanılan sıkıntılı günleri atlatmak, birlik ve beraberliği sağlamak için herkese görev düştüğünü belirterek "Önce Türkiye" diyerek yola çıktık ve Türkiye'yi biz huzura kavuştururuz, barışı biz getiririz diye konuştu.

7 Haziran'dan sonra huzurun, barışın, ekonominin her şeyin kötüye gittiğini belirterek, "birileri 7 Haziran'dan sonra düğmeye bastı, bombalar patladı insanlarımız öldü, polisimiz, askerimiz şehit oldu ülke tıpkı Ortadoğu'da olduğu gibi çatışma ortamına sürüklendi" dedi.
Koalisyon sürecine de değinen Kuyucuoğlu, koalisyonun kurulması için samimi bir şekilde ilkelerini ortaya koyarak görüşmelerde bulunan ve hatta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye "gel sen Başbakan ol, koalisyon kuralım" diyecek kadar fedakar davranan CHP'nin iyi niyetli çabasının karşılık bulmaması sonucu ülkede huzur karmadığını ve ekonomik açıdan da derin yaralar açıldığını söyledi.

Kötü gidişatı "Önce Türkiye" diyen CHP'nin durduracağını belirten Kuyucuoğlu, "hem işçinin hem de işverenin hakkını koruyacağız, herkes emeğinin karşılığını alacak. Asgari ücretten vergi almayacağız, asgari ücret net 1500 TL olacak." dedi.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA