Silifke Belediyesi’nden Gülümpaşalı’nın arazi yollarına bakım


Tarih : 14 Ekim 2015 Çarşamba 11:34

Silifke Belediyesi, arazi yollarındaki bakım ve düzenleme faaliyetleriyle çiftçilerin yüzünü güldürüyor.

Gülümpaşalı Mahallesi’nde pirinç, çilek, fıstık, limon ve buğday üretimi yapan çiftçiler, Silifke Belediyesi’nin çiftçiler için önem arz eden yollarda yaptığı çalışmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdiler.

Gülümpaşalı Mahallesindeki arazi yolu çalışmalarını yerinde inceleyen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, mahallelerde oluşturdukları şantiyelerle mahalle içi ve arazi yollarında yaşanan ulaşım sıkıntısına daha çabuk çözüm ürettiklerini söyledi.

Kent merkezindeki hizmetlerini tüm mahallelere taşıyan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Mahalle içi ve arazilerimize giden yollardaki sıkıntılar artık çözülüyor. Yol çalışmalarımızı düzenli bir şekilde sürdürüyoruz. Arazi yollarındaki bu çalışmalarımız özellikle çiftçilerimizin yüzünü güldürüyor. Özellikle köylerde çiftçilerin arazilerine rahat ulaşabilmeleri için tarla yollarında özenle çalışıyoruz. Yolların düzeltilmesinin yanı sıra üzerine stabilize malzemelerle de kaplama yapılarak, uzun süre bozulmayacak şekilde, sağlam zeminli yol çalışması gerçekleştirilmiş oluyor. Bu çalışmaların ardından stabilize yapılan yollarımızı asfaltlama programına alıyoruz. Böylece tüm çiftçilerin tarlalarına ulaşımı da rahatlıyor” diye konuştu.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA