CHP’Lİ KUYUCUOĞLU "LÜTFİ ELVAN ŞOVU" ELEŞTİRDİ


Tarih : 21 Ekim 2015 Çarşamba 11:36

Yapamadıklarını itiraf ediyor…

CHP Mersin Milletvekili Adayı Serdal Kuyucuoğlu, AKP'nin 1 Kasım seçimleri öncesinde Mersin'e vaat ettiği projelerle ilgili "aynı nakarat "yorumunu yaptı. 

Kuyucuoğlu, AK Parti’li Elvan'ın Çukurova hava limanı ile ilgili ihaleye çıktıkları açıklamasını da "büyük itiraf "olarak değerlendirdi.

Seçim çalışmaları kapsamında Toroslar, Çamlıyayla ve Tarsus'un köylerini kapsayan seçim çalışmaları gerçekleştiren CHP Mersin Milletvekili adayı Serdal Kuyucuoğlu, AK Parti'nin 13 yıldır aynı vaatleri verdiğini ileri sürdü.

Kuyucuoğlu, liman otoyol, serbest bölge, hızlı tren, lojistik merkez gibi projeleri her seçim öncesi AK Parti'nin dillendirdiğini ancak somut adımlar atamamasından kaynaklı projelerin eskidiğini söyledi. Kuyucuoğlu " Limandan 2. yol, otoban bağlantısı gerçekleştirilemediği için sanayici, nakliyeci ve çiftçi perişan günler yaşıyor. Lojistik alanda verilen her türlü sözleri boş çıktı. Hızlı trende sadece söz de yol aldılar. Her seçimde aynı nakarat" dedi

“MERSİN'İ ŞAMPİYON YAPTILAR”

Mersin'in 13 senelik AK Parti iktidarı döneminde gençleri en işsiz 10.il konumuna geldiğini belirten Kuyucuoğlu "Mersin'i işsizlik şampiyonu yaptılar. 81 il'de işsizlik sıralamasında Mersin 10.sırada. Suriyeli göçü kenti olumsuz etkiledi. Yeni iş alanları kuramadılar, gençlere sosyal güvence sağlayamadılar" şeklinde konuşu.

“ELVAN'DAN İTİRAF”

AK Parti adayı Elvan'ın halen Bakan gibi davrandığına dikkat çeken Kuyucuoğlu " Elvan, seçim yasası gereği tarafsız olması gereken 3 Bakanlıktan birinin halen bakanı gibi davranıyor. Bu zat aylardır o koltukta değil ama o bakanlık adına açıklamalar yapıyor. Son olarak Çukurova havaalanının yeniden ihalesi tam bir itiraftır. Müteahhidin kaçtığını, Çukurovalı’nın aylarca oyalandığını eski ve yetkisiz Bakan itiraf etmiştir, adeta beceremediklerini ilan etmiştir" dedi


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA