BBP’li Yanaloğlu: Mersin’de işsizlik had safhada


Tarih : 22 Ekim 2015 Perşembe 14:25

BBP Milletvekili adayı İbrahim YANALOĞLU : "Ne Mutlu Müslüman Türk’üm diyene"

Büyük Birlik Partisi Mersin Milletvekili Adayı İbrahim Yanaloğlu, önemli açıklamalarda bulundu.

İbrahim Yanaloğlu’nun açıklamaları şu şekilde : ‘’ Mersin'imiz hep üvey evlat muamelesi gördü,limanımız denizimiz tarım Ürünlerimiz olmasına rağmen Mersin'de işsizlik had safhada. Nüfusu 80 bin olmayan illere bile havaalanı yapıldı. Mersinimizde yok, Allah için Mersin'den seçilip giden Milletvekillerimizin bir tanesi 10 dk bile olsa TBMM'de söz alarak Mersin'in sorunlarını dile getirdi mi ? 
Muz üretiminin %90'nına yakınını liman üretiminin %75'ni Çilek üretiminin %40'ını Mersin üretir ama Mersin bu üretimlerden bir gram fayda görmez.’’ 
Gülnarlı olduğunu söyleyen İbrahim Yanaloğlu, ‘’ Mersin'de okudum Ankara'da diş hekimi olarak mezun oldum memleketim için hayallerim vardı ama baktım ki bugüne kadar seçilenler şehrime gram fayda sağlamamış bende şehrim için kollarımı sıvadım, doğduğum ve doyduğum şehrim için kendimi feda etmeye hazırım. ‘’ diye konuştu.
Bu seçimde BBP’ye oy isteyen Yanaloğlu : ‘’Bütün partileri denendi denenmeyen tek parti Muhsin YAZICIOĞLU'nun tertemiz emaneti milliyetçi muhafazakar ve demokrat olan BBP kaldı bende bir Türk Milliyetçisi olarak safımı belirledim. "Ne Mutlu Müslüman Türk'üm diyene" diyebilenleri  BBP'ye oy vermelerini bekliyorum.’’ İfadelerini kullandı.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA