Kuyucuoğlu Eğitim-Sen’i Ziyaret Etti


Tarih : 28 Ekim 2015 Çarşamba 11:31

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Adayı Serdal Kuyucuoğlu KESK’e bağlı Eğitim-Sen Mersin Şubesini ziyaret etti.

Eğitim-Sen Mersin Şubesi binasında gerçekleşen ziyarete KESK'e bağlı diğer sendika başkanları ve üyeleri de katıldı.

7 Haziran sonrasını ve koalisyon görüşmeleri sürecini değerlendiren Serdal Kuyucuoğlu, "13 yıllık AKP iktidarının sonra ermesini kabullenemeyenler düğmeye bastı ülkeyi kaosa ve çatışma ortamına sürükledi." dedi. Dış ilişkilerdeki başarısızlık ve komşularla yaşanan sorunların sorucunda Ortadoğu'da yaşanan sıkıntılarının bir benzerinin Türkiye'de de yaşandığını söyleyen Kuyucuoğlu, Türkiye'nin Ortadoğu'daki kaos ortamına sürüklendiğini belirtti.

CHP'nin seçim bildirgesini ve vaatlerini anlatan Kuyucuoğlu, işçinin, emekçinin, haklının yanında olduklarını; seçim bildirgelerinde yer alan sosyal projelerle her kesimi kucakladıklarını söyledi. CHP iktidarında sendikal hakların ve faaliyetlerin hiçbir baskı olmaksızın özgürce gerçekleştirileceğini belirten Kuyucuoğlu; barışı, huzuru, istikrarı CHP'nin sağlayacağını söyledi.

Ankara'da Barış mitingindeki patlamada yaşamını yitirenlerin anısına oluşturulan köşeyi de ziyaret eden Kuyucuoğlu, kara deftere beyaz kalemle duygu ve düşüncelerini yazdı.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA