Başkan Tuna, Oy’unu Kullandı


Tarih : 1 Kasım 2015 Pazar 16:21

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 1 Kasım seçimleri için oyunu kullandı.

Yalınayak Mahallesi’nde bulunan Yalınayak İlkokulu 2270 nolu sandıkta oyunu kullanan Başkan Tuna, seçimlerin ülkemiz için hayırlı olması temennisinde bulunarak, sandık görevlilerine kolaylıklar diledi.

Oyunu kullandıktan sonra bir açıklama yapan ve 1 Kasım seçimlerinin ülkemiz açısından son derece önemli olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Hamit Tuna, seçimlerin demokrasinin düğünü olduğunu söyledi. 1 Kasım seçimlerinin, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92. yıldönümünün hemen ertesinde gerçekleştirilmesinin seçimlere ayrı bir önem yüklediğini de kaydeden Başkan Tuna; “Demokrasilerde seçimler demokrasinin düğünü gibidir. Millet burada bir karar verecek. Vatandaşlarımız; Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92.yıldönümünü yeni kutlandığımız günün akabinde kendini yönetecek insanları kendisi seçecek. İnşallah vatandaşlarımız, Türk Milleti’ne yakışan dünyanın en iyi idare şekli olan Cumhuriyetin devamı noktasında kendi iradelerini sandığa yansıtacak ve kendisini yönetecek insanları doğru bir şekilde seçeceklerdir. Bu günler inşallah, insan haklarının korunduğu, demokrasinin en uç noktada yaşandığı, herkese göre adaletin sağlıklı ve en iyi şekilde uygulandığı günlere doğru gider. Tabi söz ve karar milletin, onlar ne derse o olacak. Hayırlı olsun. Hem şehrimiz, hem ülkemiz hem de çocuklarımız için bu seçim hakikaten çok önemli. Bu millet geleceğine oy verecek aslında. Nasıl bir sonuç çıkarsa ona da herkes uymak zorunda kalacak” dedi.

Bu seçimlerde sandığa gitme oranının yüksek olacağına inandığını kaydeden Başkan Tuna; “Ümit ediyorum ki seçime katılım oranı açısından yerel yönetimler seçimlerinde yakalanan değer yakalanacak. Çünkü millet artık olayların farkında. Artık sandığa gitmemenin gelecekte kendisi adına ne kadar sıkıntı doğuracağının farkında. İnsanlar keşke dememek istiyor. İnşallah sonuçta o yönde çıkar” dedi.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA