MHP’li Öztürk’ten sandık başında net mesaj;


Tarih : 1 Kasım 2015 Pazar 16:26

“YÖNETİCİLER ÖRNEK OLMALI”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Adayı Oktay Öztürk, oy kullanma işleminin ardından yaptığı açıklamada insanların her zamankinden çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu belirterek, “Öncelikle bu ülkeyi yönetenlerin bu kapıyı açması gerekiyor. Onlar örnek olacak, onlar doğru adımlar atacak, vatandaşımız da onları takip edecek” dedi.

“BU MEMLEKETTE DOĞRU GİTMEYEN ŞEYLER VAR”

Yenişehir İlkokulu’nda MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç ile beraber 1150 numaralı sandıkta oyunu kullanan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Adayı Oktay Öztürk, buradan çıkacak sonucun vatana ve millete hayırlar getirmesini diledi. Bazı bölgelerde sandık kurulamamasının, memlekette doğru gitmeyen noktaların ifadesi olduğunu aktaran Öztürk, oy kullanma işleminin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi;
“Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Ama bu milletin asaleti, ortaya koyacağı irade, inşallah bütün tıkanıklıkları açmaya muktedir olacak. Bir takım güçleri elinde bulunduranlar da buradan çıkacak sonucu kabullenebilecek Halet-i Ruhiye’ye sahip olurlarsa seçim atmosferinden çıkıp memleketin bekleyen sorunlarına çare olmak üzere zamanımızı değerlendiririz. Genele baktığımız vakit elbette çok huzur içinde devam edebileceğimiz bir seçim ortamı olduğunu söylemek zor. Hala memleketimizin bir takım bölgelerinde eğer sandık kuramıyor isek, sandık kurma noktasında zorlanıyorsak, bu memlekette bazı şeylerin doğru gitmediğinin ifadesidir bu”

“YÖNETİCİLER ÖRNEK OLACAK, MİLLET TAKİP EDECEK”

Öztürk, ülke olarak her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç olan bir dönemde sandığa gidildiğini belirterek, “İçerisinde bulunduğumuz coğrafyaya dikkatle baktığımız vakit bizim herkesten daha çok dikkatli olmamız gerektiğini ve değişen dünya dengelerini okuyabilecek yeteneğe sahip yöneticiler tarafından yönetilme ihtiyacını bir kez daha görüyoruz. Hemen yanı başımızda oyunlar, aktörler değişiyor ama maalesef bizim sıkıntımız bu değişen dengeleri okuyabilen, aleyhimize kurulan oyunlara karşı kendi kartını koyabilen, kendi oyununu kurabilen ve onların oyunlarını bozabilecek tiyniyette yöneticilerimizin olmamasıdır. Bütün bunların biran önce halledilmesi, memleketimizin artık sağlıklı, ehil ellerde yoluna devam etmesi gerekiyor. 1 Kasım inşallah bütün tıkanıklıkları açan bir gün olur. Birliğe, beraberliğe ihtiyacımız olan günlerden geçiyoruz. İnsanların birbirini anlayabilmesi, birbirini mütevazilikle  yarışır halde yoluna devam etmesi gerekiyor. Ama öncelikle bu ülkeyi yönetenlerin bu kapıyı açması gerekiyor. Onlar örnek olacak, onlar doğru adımlar atacak, vatandaşımız da onları takip edecek. Bu umutlarla yarına bakıyoruz. Bu seçimlerin vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA