MHP’li Öztürk’ten Mersin’e Teşekkür


Tarih : 3 Kasım 2015 Salı 18:29

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, 1 Kasım seçimlerinin ardından bir mesaj yayınlayarak Mersinli hemşehrilerine teşekkür etti.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin demokrasiyi özümsemiş, sandık sonuçlarına hürmet eden bir siyasi geleneğin temsilcisi olduğuna dikkat çeken Öztürk, “Ülkemizde vatandaşlarımızın, şehrimizde ise hemşerilerimizin tercihleri, saygı ile karşıladığımız bir durumdur.”dedi.

Seçim sonuçlarını saygı ile karşıladıklarının altını çizen Öztürk, “Seçim güvenliğinin yetersizliği, korku, şantaj ve baskılarla geride bıraktığımız 1 Kasım seçimlerini, sonuçlarını Şüphelerimiz ve itirazlarımız saklı kalmak kaydıyla saygı ile karşılıyoruz. Ülkemizde olduğu gibi şehrimizde de hemşerilerimiz tercihlerini yapmışlar ve sandıkta kararını vermişlerdir.” ifadelerini kullandı.

Mersin’de ki seçim sonuçlarını değerlendiren Öztürk; “İlimizde seçimlere katılım yüzde 87.35 olmuş.  Bir milyon 218 bin 738 seçmenden, sandığa giden hemşerilerimizin sayısı bir milyon 64 bin 569 olmuştur, 15 bin 917 oy geçersiz sayılmış, bir milyon 48 bin 652 oy geçerli kabul edilmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi, 226 bin 91 hemşerimiz tarafından tercih edilmiştir.”dedi.

Seçimlerde sadece Milliyetçi Hareket Partisi’ni tercih edenlerin değil tüm Mersin’in Milletvekili olacaklarının sözünü veren Öztürk şunları söyledi;

 “Akdeniz kadar duru, Toroslar kadar yüce yürekli hemşerilerim.

Sesimize ses verdiniz, sizlere uzatılan elimizi karşılıksız bırakmadınız. Bu gün 226 bin 91 oyla ödüllendirdiğiniz partimizi, inanıyorum ki, önümüzdeki ilk seçimlerde iktidara taşıyacaksınız.

Milliyetçi Hareket Partisi, sizlerin seçtiği ve TBMM’ye gönderdiğiniz Milletvekilleri ile dün olduğu gibi, bugün ve yarın da hizmetinizde olmaya devam edecektir.

Bizler MHP’yi tercih eden iki yüz yirmi altı binin üzerindeki hemşerilerimizin değil, tüm Mersinin Milletvekili olmaya devam edeceğiz.

Akdeniz’in, Erdemlinin, Gülnar’ın sorunları, bizim sorunumuz olmaya devam edecektir.

Mezitli’nin, Anamur’un, Silifke’nin derdi bizim derdimiz olacaktır.

Toroslara, Mut’a, Aydıncık’a yağan yağmur, sizler kadar bizi de ıslatacaktır.

Çamlıyayla, Yenişehir, Tarsus, Bozyazı bizim kaderimiz olacaktır.

Sizlere bütün Hulusi kalp ile söylüyorum ki, Mersine hizmet aşkımız, her geçen gün daha fazla artmaktadır. Siyasi tercihleriniz, bugün farklı olsa da, gözlerinizdeki ışık bizlere yarınlar için ümit vermektedir.

İnanıyorum ki, yüreğinizin bir tarafında sakladığınız Milliyetçi Hareket Partisi, en kısa zamanda yüreğinizin tamamını kaplayacaktır.

Ülkemizin yarınlarında hep birlikte olacağız, Mersinimizi hep birlikte daha güzel günlere taşıyacağız.

Şahsıma, adaylarımıza ve partimize gösterdiğiniz alakadan dolayı, minnettarlığımı tekrar ifade eder, bütün Mersinli hemşerilerime, tekrar tekrar teşekkür ederim.”


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA