Başkan Turgut, ‘Emekçi kadınlarımızın hakkı ödenmez’


Tarih : 5 Kasım 2015 Perşembe 11:34

Işıklı Mahallesi’nde biber salçası yapan kadınları ziyaret ederek, kolay gelsin dileğinde bulunan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, onlarla sohbet ederek ‘Emekçi kadınlarımızın hakkı hiçbir zaman ödenmez’ diye konuştu.

Büyükşehir Yasasıyla birlikte köy statüsünden mahalleye dönüşen Işıklı Mahallesi’nde eksiklikleri yerinde inceleyen ve vatandaşları Büyükşehir Yasasıyla ilgili bilgilendiren Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Bizler çalışan emekçi kadınlarımızın her zaman yanındayız. Onların hiç bir zaman geri planda değil, çağdaş, ekonomik, katılımcı ve yönetici bir birey konumunda olmalarını, kadınlarımızın sosyal ve ekonomik hayatlarına artı değerler kazandırmayı amaçlayan projeler üzerinde çalışıyoruz.

Sizler emekçi kadınlarımızsınız. Her kadın bilir ki evlerimizde yaptığımız işlerimiz, dışarıda yaptıklarımızdan daha ağırdır. Sizler birde iş hayatında aktif oluyorsunuz. Sizlerin hakkı hiçbir şekilde ödenmez. Kadınlar istediği ve fırsat verildiği takdirde her alanda başarılı çalışmalar gerçekleştireceklerini göstermelidirler. Tarladan topladıkları biberleri imece usulü ile salça yaparak ev ekonomisine katkı sunan kadınlarımızı yürekten tebrik ediyorum’ dedi.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA