Tororslar’da Öğrenciler Meşe Palamudu Dikti


Tarih : 13 Kasım 2015 Cuma 12:51

Toroslar Belediyesi’nin, TEMA Vakfı Toroslar Şubesi ile birlikte organize ettiği bir programla 2. sınıf öğrencileri meşe palamudu dikti.

Erozyonla Mücadele haftası nedeniyle öğrencilere doğa ve ağaç sevgisini aşılamak amacıyla yapılan organizasyonda, Toroslar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne gelen öğrenciler burada diktikleri meşe palamudu tohumlarını saksılarıyla alarak yetiştirmek üzere evlerine götürdü. Minik öğrenciler “Türkiye Çöl Olmasın” ve “Toprağına Sahip Çık” sloganları ile de ağacın önemini vurguladılar.

Toroslar Belediye Başkan Vekili Ahmet Kılıç ve TEMA Vakfı Toroslar İlçe Sorumlusu Durmuş Peker ve Yöneticilerinin de katıldığı programda öğrencilere meşe palamudunun nasıl dikildiği ve faydaları hakkında bilgiler verildi.

Organizasyona katılan öğrencilere teşekkür eden Toroslar Belediye Başkan Vekili Ahmet Kılıç, meşe palamudunun erozyonun önlenmesinde önemli bir role sahip olduğunu kaydetti. le birlikte meşe palamudu tüplemesi gerçekleştiren Kılıç yine öğrencilerle Ormanlar şarkısını söyledi.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA