YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM GENÇ 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI


Tarih : 23 Kasım 2015 Pazartesi 22:18

Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Genç mesajında:

“Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi, ancak eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile mümkün olabilir. Eğitim sorunlarını çözen uluslar kültür, sanat, bilim, teknoloji ve sosyo-ekonomik alanda da kalkınmış, ilerlemiştir. Kalkınmanın temel şartı eğitim ve öğretimdir.

Fikri hür vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirmeye her geçen gün artan bir hız ve kararlılıkla devam etmeliyiz. Unutmayalım ki, her alanda yaşamakta olduğumuz sıkıntıların çoğunun kaynağı da çözümü de  eğitim alanında saklıdır. Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkarmak için üstün gayret gösteren; genç nesillere modern bilim ve teknolojinin ışığında eğitim-öğretim veren başta Başöğretmen Atatürk olmak üzere ebediyete göç eden tüm öğretmenlerimizi minnet ve şükranla anarken, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü içtenlikle kutluyor, saygı ile selamlıyorum” dedi.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA