YENİŞEHİR’DE KALDIRIMLAR YIKANIYOR


Tarih : 23 Kasım 2015 Pazartesi 22:19

Yenişehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, belirli periyotlarla Yenişehir deki kaldırım ve sokakları yıkıyor.

Yenişehir Belediyesi, yaya ve ve araç trafiğinin yoğun olduğu kaldırım ve caddeleri sulama arazözü  ile yıkıyor. Ayrıca çöp konteynerlerini ve bulunduğu alanları belirli periyotlarla yıkayan ekipler, vatandaşların alt yapı çalışmaları sonucu, tozdan etkilenmemeleri için sokaklar ve caddeler sürekli sulanıyor.

Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç yaptığı açıklamada; “Yenişehir Belediyesi olarak asli görevimiz olan yerleşim alanlarının düzenli olarak çöplerini toplamak ve çöp döküm sahasına taşınmasını sağlamak, cadde ve sokakların süpürülmesini sağlamak, belediye sınırları içinde kurulan  semt pazarlarının temizliğini yapmak,  konteyner ihtiyacını karşılamak gibi rutin görevlerimize aralıksız devam ediyoruz.

Ayrıca Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekiplerimiz vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı kaldırım ve sokakları köpük ve tazyikli su ile belirli aralıklarla yıkama işlemine devam ediyor. Yıkama ve sulama çalışmalarımızı yağmurların başlayacağı tarihe kadar sürdüreceğiz.” dedi.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA