Mersin CHP Gençliğinde yeni dönem


Tarih : 29 Aralık 2015 Salı 11:36

Yapılan ilçe kongrelerinin ardından il kongresini kazanan isim Çağlar Uz oldu

CHP Gençliğinin gezi eylemleri sırasında ön saflardaki tavrı ile tanıdığı Çağlar Uz bir bakıma ektigini biçti ipi önde göğüsledi.

Her ilçe kongresine katılan ve tavır belirleyen Çağlar Uz,kaybedilmiş görünen ilçelerde delegasyona ulaşdı,finalde Tarsus ve Anamur'un büyük desteği ile kazanan oldu
 CHP Mersin İl Gençlik Kolları Kongresi gençlik merkezinde yapıldı. Onur Demirci ile Çağlar Uzun Yarıştıgı seçimlere blok listeyle gidildi.

Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Emre Yılmaz,İl Başkanı Abdullah Özyiğit,il ve ilçe yöneticileri,Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu,Milletvekili adayı Semra Kabasakal,Sibel Gazi Tabel,Milletvekili A.Adayı Aycan Akdogan'ında izledigi kongrenin divan başkanlığını il kadın kolları başkanı pakize güler yardımcılıklarını Yenişehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Toy ve Mehmet Samer'in  yaptıgı 193 delegenin katıldığı  kongreyi 104 oy alan Çaglar Uz kazandı. Onur Demirci 88 oy aldı.

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Seçilen  Çaglar Uzun Yönetim kurulu şu  isimlerden oluşdu.
Veysel Motu,Durul Üşenmez,Ahmet Aziz Kahraman,Mehmet Murat Altan,Ertan Özdemir,Onur Karakaya,Deniz Uz,Seçkin Oral,Selami Karataş,Neslihan Gül Togay,Nilay Karadaş,Fulya Hallaç,Batuhan Çelebi,Hülya Gür,Çiğdem Ateş,Ramazan Metin,Ali Fındık,Batuhan Mert,Ersin Randa,Seyfi Çelik.

Kaynak: Mersinerji


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA