MHP İl Başkanı Kılıç: Ülkemiz İhanetlerle Dolu Ateş Çemberinde


Tarih : 5 Ocak 2016 Salı 10:54

MHP İl Başkanı Kılıç, “Ülkemiz bu günlerde, tarihinde hiç olmadığı kadar ihanetle dolu bir ateş çemberinden geçmektedir.” uyarısı yaptı.

MHP İL BAŞKANI KILIÇ, YENİ YIL VE 3 OCAK MESAJI YAYINLADI

MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç, yeni yıl ve 3 Ocak Kurtuluş günü mesajında gündeme dair açıklamalar yaparak, “Ülkemiz bu günlerde, tarihinde hiç olmadığı kadar ihanetle dolu bir ateş çemberinden geçmektedir. Ortadoğu’da küresel güçler tarafından kartlar yeniden karılıp, sınırlar yeniden çizilirken, bu girdabın içerisine Türkiye’de sokulmak istenmektedir. Bu anlamda emperyal küresel güçlerin yerli işbirlikçileri birkaç gün önce nihayet niyetlerini açıklayarak, ülkeyi bölmek adına güneydoğuda etnisiteye dayalı özerk yönetim, öz yönetim talep ettiler.”Dedi.

“Türk’ün yaşadığı bu topraklarda yeni Sevr’lerin bir daha yaşanmayacağı 92 yıl önce kan dökülerek, bedel ödenerek ispatlanmıştır.” Diyen Kılıç, “İşte böyle bir ortamda yeni yıla girerken, ülkemizde huzur ve barışın sağlandığı, milletimizin birlik ve dirlik içerisinde bulunduğu  bir Türkiye özlemiyle milletimizin; Mersinli hemşehrilerimizin yeni yılını ve Mersinimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yılını kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim.”Diye konuştu.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA