Yenişehir Belediyesi Bayrak Dağıttı


Tarih : 6 Ocak 2016 Çarşamba 11:22

Yenişehir Belediyesi tarafından Mersin’in Düşman işgalinden kurtuluşunun 94. Yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde; birçok işyerlerine ve tüm okullara bayrak dağıtımı yapıldı.

Bayrak dağıtımına sıcak ilgi gösteren iş yeri sahipleri ve okul yöneticileri ise Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç’e teşekkürlerini ilettiler.

Kentimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 94. Yıldönümü çerçevesinde ulusal birliğimizi pekiştirmek, birlik, beraberlik ve kardeşlik anlayışını güçlendirmek  amacıyla bölgemiz içerisindeki işyerlerimiz ve tüm okullarımıza Bayrak dağıtımı gerçekleştirildi diyen  Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç; “Bizlere düşen en önemli görev, Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünü korumak, savunmak, Büyük Önder Atatürk’ün devrimleriyle aydınlanmış yolda emin ve güçlü adımlarla ilerlemek, bu değerleri gelecek kuşaklara teslim etmektir. Devlet ve yurttaş birlikteliğiyle tek hazinemiz Cumhuriyetimizin gelişmesi için daha çok çaba göstermeliyiz. Bunun için de demokrasi kültürümüzü güçlendirmeli, sahip olduğumuz barış ve hoşgörü kültürümüzle, evrensel demokrasiye katkıda bulunmalıyız” dedi.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA