MESİAD Başkan Adayı Kış sanayicilerle buluştu


Tarih : 2 Şubat 2016 Salı 14:38

Mersin Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin (MESİAD) yaklaşan genel kurulunda başkanlığa aday olan Hüseyin Kış, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTSO) sanayicileri ile bir araya gelerek, projelerini anlattı.

MESİAD’ın mevcut başkanı Mehmet Deniz’e karşı aday olan Kış, MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli’nin de katıldığı toplantıda yaptığı konuşmada, MESAİD’ın artık bir değişim sürecine girmesi gerektiğini düşündükleri için ekibiyle genel kurulda aday olduklarını söyledi. Kış, “Lider size yetki vermediği zaman, başarılı olan işlerinizi takip etmediği sürece, iyiye iyi, kötüye kötü demediği zaman bir şey üretemez ve faydalı olamazsınız. Dolayısıyla biz mevcut dönemde MESİAD’a ve Mersinimize yeterince faydalı olamadığımız için çok üzüldük. 13. dönem mevcut başkanımızı biz seçtik. Birlikte hareket etme kararı aldık. Dolayısıyla mevcut dönemde bana, ‘Başkan vekili siz olun. Önümüzdeki dönemde de siz başkan olursunuz’ diye bir söylemi vardır. Daha sonrasında mevcut başkanımızın da tekrar aday olduğunu açıklamasıyla başkanımızı tebrik ederek, ikimiz ve Mersinimiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ettim. Mevcut başkan adayımıza birliğin bozulmaması adına istişare kurul başkanlığı için teklif götürdüğümde olumlu dönüş alamadım. Bu sonuçtan dolayı seçimlere iki liste giriyoruz. Bu da MESİAD’ın güçlü bir STK dinamiğinin olduğunu gösteriyor. Bunu sizlere açıklama gereği duydum. Çünkü bazı arkadaşlarımız tek liste ile seçime girilmemesinden yana tavır sergilememiz konusunu gündeme getiriyor” dedi.

“GENİŞ VE DİNAMİK BİR VİZYON HEDEFLİYORUZ”

Ekibiyle birlikte yeni bir yönetim kurulu kuracaklarını dile getiren Kış, “Bu yönetimde gerçekten MESİAD’a zaman ayırabilecek, MESİAD için yeni projeler üretebilecek arkadaşlarımızla hareket etmek istiyoruz. MESİAD’ımızın eski üreten gücünü kente kazandırarak proje bazlı işlerin içerisinde olan dönemlerini taşıyacağımıza yürekten inanıyoruz. Yeni dönemde genç işadamlarımıza ve kadın girişimcilerimize de yer vererek geniş ve dinamik bir vizyon hedeflemekteyiz. İş insanlarının önündeki engellerin kaldırılması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. MESİAD’ın olması gereken konumuna tekrar ulaşacağına hepinizin huzurunda söz veriyorum” diye konuştu.

“MESİAD’IN, MTOSB ÜZERİNDE EMEKLERİ ÇOK FAZLA”

MTSOB Başkanı Tekli de MESİAD’ın yeni üyelerinden biri olduğunu vurguladığı konuşmasında, son dönemde MESİAD’da sanayici sayısının giderek arttığını görmenin mutluluk verici olduğunu ifade etti. Bizim Müteşebbis Heyet kurulurken MESİAD da bu 3 kurumun yanında görev almıştır. MESİAD’ın kurulduğu günden bu yana MTOSB üzerinde emekleri çok fazla” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından katılımcılar, MESİAD’dan ve Hüseyin Kış ekibinden beklentilerini dile getirdiler.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA