Emekliler Derneğinden Şoförler Odasını ziyaret


Tarih : 1 Mart 2016 Salı 17:00

Mersin Emekliler Derneği Başkanı Cemal Akbudak ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Veysel Sarı’dan ulaşımda emeklilere de indirimli seyahat imkanı sağlanması konusunda destek istedi.

Başkan Veysel Sarı ve yönetim kurulu üyesi Halit Şimşek’in ev sahipliği yaptığı , Mersin Emekliler Dernegi Başkan ve Yönetim kurulu Mersin Şoförler ve otomobilciler odasını ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Cemal  Akbudak ve 2. Başkan Veli Tol, İdari Sekreter Salih Yüzgeç, Mali Sekreter Zihal İyidir ve Teşkilatlandirma sekreteri A.Şenol Keskin’i Başkan Veysel Sarı ve Yönetim kurulu üyesi Halit Şimşek karşıladı.

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odasının, bünyesinde çok sayıda emekli barındıran ve Mersin’in en büyük meslek kuruluşlarından birisi olduğunu, ziyaretteki amaçlarının da sivil toplum kuruluşlarının birbiriyle tanışması olduğunu belirtti. Başkan cemal Akbudak daha sonra, başkan Sarı’ya çalışmaları ve emekliler için yapımı düşünülen TOKİ konutlarında gelinen nokta hakkında bilgi aktardı ve başkan Veysel Sarı’dan eskiden olduğu gibi emeklilerin tekrar indirimli seyahat hakkından yararlanmaları içinde destek istedi.

Başkan Veysel Sarı ise, emekliler derneği yönetim kurulunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve kendisinin de emekli bir yurttaş olması nedeniyle emekliler derneğine en kısa zamanda üye olup çalışmalarına katkı vermekten mutlu olacağını ifade etti. 


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA