Ulusal Kanal Kahvaltısına Yoğun İlgi


Tarih : 22 Mart 2016 Salı 21:28

Liva Otel’de düzenlenen Ulusal Kanal'ın 16. Kuruluş yılı Kutlama ve Dayanışma kahvaltısına  CHP Mersin milletvekili Dr.Hüseyin Çamak, Aydınlık Gazetesi Genel Koordinatörü İlker Yücel, Ulusal Kanal Genel Müdür yardımcısı Mustafa Kaya, CHP Kadın Kolları Başkanı Pakize Güler, Vatan Partisi Öncü Kadın Başkanı Lerzan Özgenç, CHP ve Vatan Partisi il  ve ilçe yöneticileri, Demokratik Kitle Örgütleri temsilcileri, yerel medya mensupları ve 400’ü aşkın yurttaş katıldı.

         Sıcak ve samimi bir havada geçen kahvaltıda CHP Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak, Aydınlık yöneticisi İlker Yücel,Ulusal Kanal Genel müdür yardımcısı Mustafa Kaya, ADD Şube Başkanı Fikret Babuş ve Ulusal Kanal Mersin temsilcisi Yusuf Çelik birer konuşma yaptılar.
 

Aydınlık Gazetesi Genel Koordinatörü İlker Yücel,  katılımcılara çağrıda bulunarak desteklerini artırarak sürdürmesini istedi. Gündemle ilgili çarpıcı açıkamalarda bulunan Yücel,Ulusal Kanal'ın  yayınlarıyla halkın doğru haber almasını sağladığınıve gündeme ilişkin öngörülerinin bir bir doğrulandığına işaret ederek, "Bölenlerin bölündüğü bir süreç yaşıyoruz” dedi. Ülkenin zor günler yaşadığını, Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet’in değerlerinin ve kazanımlarının yok edilmeye çalışıldığını belirten Yücel,ülkeyi yönetenlerin acz içinde bulunduğunu,çaresiz kaldıklarını,yeni ufuklara yöneldiklerine vurgu yaparak, siyasi iktidarın mayına bastığını, ancak mayından ayağını çekemediği iddiasında bulundu.Türkiye'ye dış güçler tarafından bir model dayatıldığına dikkat çeken Yücel, bu modelin “CHP’nin Alevileri, MHP'nin Türk milliyetçiliğini, HDP'in Kürt Milliyetçiliğini, AK Parti'nin de Sünnileri temsil etmesi” olduğunu söyledi.

Ulusal Kanal Genel müdür yardımcısı Mustafa Kaya iseUlusal Kanalın nasıl kurulduğunu ve kısa sürede nasıl etkili bir yayın organı haline geldiğini geniş geniş anlatarak “Önceleri ‘soba borusundan füze yaptık’ diyorduk. Şimdi artık balistik füzeyiz ve Okyanus Ötesine ulaşıyoruz” dedi. Kaya, bundan sonra Kanalda yapacakları atılım ve yeniliklerden de söz ederek ülkedeki yerel medya ile olan ilişkilerin daha da güçlendirileceğini belirtti.

CHP Mersin milletvekili Dr.Hüseyin Çamak, Ulusal Kanal'ın kuruluşunu kutlayarak, yayın yaşamında başarılar dilerken “Zor bir süreç yaşandığını, bu süreçte halkın doğru bilgilendirilmesi”  gereğine dikkat çekerek herkesi bu sorumluluğa uygun davranmaya davet etti.

ADD şube başkanı Fikret Babuş “Yeni anayasa girişimlerini boşa çıkartacaklarını ve karşı duracaklarını”  belirtti. Ulusal Kanal Mersin Temsilcisi Yusuf Çelik ise Ulusal Kanal'a gösterilen yakın ilgi ve duyulan güvenden dolayı mutlu oldukları ifadesinde bulundu.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA