Mersin’de Orman Haftası Valilik Ziyareti İle Başladı


Tarih : 22 Mart 2016 Salı 21:31

21-26 Mart tarihleri arasında kutlanacak olan Dünya Ormancılık Günü ve Haftası etkinlikleri Bölge Müdürümüz Abit Baca, Bölge Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleriyle beraber Atatürk büstüne çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Mersin Valisi Sayın Özdemir Çakacak’ı ziyaret ile başladı.

Mersin Orman Bölge Müdürü Baca konuşmasında “Gelecek nesillere, daha yeşil daha yaşanılabilir bir çevre bırakmak amacıyla Sayın Valimizin destekleri ile Mersinimiz için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu haftayı dolu dolu geçirecek, vatandaşlarımızla birlikte olacağız. Bununla birlikte söylemek isterim ki bizler sadece bir hafta değil tüm bir sene gelecek nesillere yeşil bir ülke emanet etmek üzere çalışmalarımızı yürütüyoruz. Desteklerinden ötürü Sayın Valimize tekrar şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Mersin Valisi Sayın Özdemir Çakacak yaptığı konuşmasında “Yapılan başarılı ağaçlandırma çalışmaları ile Mersin ön plana çıkmıştır. Bölge Müdürümüzün şahsında tüm Orman Bölge Müdürlüğü çalışanlarını tebrik ediyor, bu başarılı çalışmaların devamını bekliyorum. Dünya Ormancılık Günü ve Haftamız kutlu olsun. Bugünün vesilesiyle gelecek kuşaklara daha yeşil bir Türkiye bırakma arzumuzu bir kez daha yineliyorum” dedi. Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi. 

 


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA