BTP İl yönetiminden Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret


Tarih : 29 Mart 2016 Salı 17:12

Şubat ayında yapılan il kongresi ile seçilen Bağımsız Türkiye Partisi İl Yönetimi Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek çalışma programları ile ilgili bilgi verdiler.

İl Başkanı Hüseyin Karagöz başkanlığında İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Ünsal ve Halit Şenol, Toroslar İlçe Başkanı Nejat Karaer, Akdeniz İlçe Başkanı Nasrettin Arpas'ın hazır bulunduğu ziyarette, Türkiye'nin içersinde bulunduğu durum ve BTP olarak ortaya koydukları çözüm önerileri getirildi. 

Görevi eski Ramiz Akın'dan devraldığını hatırlatan İl Başkanı Hüseyin Karagöz, ülkede yaşanan gelişmeleri değerlendirdiği açıklamasında yaşanan terör olaylarının insanlar üzerinde korku yarattığını ve bunun başta esnaf olmak üzere toplum üzerinde çok olumsuz etkilerinin olduğunu savundu. Yaptıkları esnaf gezilerinde çok karamsar bir tablo ile karşı karşıya kaldıklarını ifade eden Karagöz, "Bu böyle devam edemez. Türkiye'nin doğru bir model ve doğru bir lidere ihtiyacı var. Biz Bağımsız Türkiye partisi olarak 81 ildeki örgütlenmemizle tüm bu sorunların çözümüne hazırız. Sadece tek değil 3 hükümet kabinesi kuracak kadromuz var. Genel Başkanımız Haydar Baş ve ekibi göreve gelmelidir" dedi.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA