Başkan Dinçer kent protokolünü ağırladı


Tarih : 6 Nisan 2016 Çarşamba 17:32

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, kent protokolünü ağırladı.

Mersin Vali Yardımcıları Cezmi Türk Göçer, Ayhan Bayhan, Süleyman Deniz ve Mehmet Kurt; İl Emniyet Müdürü Doç.Dr Rahmi Baştuğ, Akdeniz Kaymakamı Turgut Serimer ve  Toroslar Kaymakamı Kaya Çıtak, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’i makamında ziyaret ederek, esnaf bürokrat dayanışmasının en güzel örneğini sergilediler.
Bünyesinde kurulu 71 meslek odası ve 50 bine yakın üyesiyle kentin en dinamik ve güçlü kuruluşu olan Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, kent protokolünü ağırladı. 
Mersin Vali Yardımcıları Cezmi Türk Göçer, Ayhan Bayhan, Süleyman Deniz ve Mehmet Kurt; İl Emniyet Müdürü Doç.Dr Rahmi Baştuğ, Akdeniz Kaymakamı Turgut Serimer, Toroslar  Kaymakamı Kaya Çıtak ile Toroslar kurucu emekli kaymakamı Mustafa Canarslan ve emekli Akdeniz Kaymakamı Rauf Özener Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’i makamında ziyaret ettiler.
Kent protokolünü ağırlayan Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile her zaman sıcak dialoğ içerisinde olduklarını belirterek;” Esnaf sanatkarlarımız vatanına, devletine, milletine bağlı, ülkesine karşı her türlü yasal sorumluluğunu yerine getiren fedakar bir kesimdir ve esnafımızın kendisini devletimizin ayrılmaz bir parçası olarak görür” dedi.
 Vali Yardımcıları, il Emniyet Müdürü, Kaymakamlar nezdinde yapılan ziyaretin kendileri fevkalade memnun ettiğini kaydeden Başkan Dinçer, “Bugün bizler esnaf teşkilatı olarak kamu kurum ve kuruluş temsilcileri kendimizden ayrı görmüyoruz. Sıcak ikili ilişkilerimizle birlikte  ilimiz bürokratları esnafımızın sorununu kendi sorunları gibi görüp, çözümü konusunda üstün çaba gösteriyorlar. Bürokratlarımızla birlik, beraberlik ve dayanışma içerisindeyiz. Bugünde bu dayanışma ve birlikteliğin en güzel örneğini sergiliyoruz. Esnafımıza verdikleri güç ve destek için tüm bürokratlarımıza sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmasında kent bürokratlarının en ufak bir sorununda dahi esnafın yanında olduğunu kaydeden Başkan Dinçer, “ İlimiz protokolü devletimizin sıcaklığını esnaf sanatkarlarımıza hissettiriyorlar. En ufak bir sorunumuzda kapılarını bizlere sonuna kadar açıyorlar. Esnafımızın da istediği devletin sıcak elini kendi elinde hissetmek. Biz burada bunu başarıyoruz.Allah devletimizden ve tüm bürokratlarımızdan razı olsun. Bugüne kadar bizleri yalnız bırakmadılar ve hep yanımızda oldular. Tek dileğimiz milletimizin birlik ve beraberliğinin daim olmasıdır” şeklinde açıklamasını tamamladı.

 


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA