CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu MTSO’yu Ziyaret Etti


Tarih : 25 Nisan 2016 Pazartesi 14:50

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin ziyareti kapsamında MTSO’yu ziyaret ederek Başkan Şerafettin Aşut ve iş dünyasının önde gelen temsilcileriyle fikir alışverişinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Mersin temasları tüm hızıyla sürüyor. CHP Lideri Mersin Ticaret Sanayi Odası yönetimiyle bir araya gelerek, Mersin iş dünyasının talep ve sıkıntılarını dinledi. Kılıçdaroğlu’nu MTSO ziyaretinde Başkan Şerafettin Aşut ve MTSO Meclis Başkanı Mahmut Arslan karşıladı. CHP Lideri ziyaretin ardından MTSO Anı Defteri’ni imzaladı. CHP Lideri anı defterinde şu ifadeleri kullandı: “MTSO’nun ekonomiye katkısı çok önemli. Kentin tarım, sanayi ve ticaret alanında gösterdiği başarı Türkiye’nin kalkınmasını sağlamaktadır. Başarı dleklerimle…”

Ziyaretin ardından açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, “Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu ile MTSO’yu ziyaret ettik. Burada Sayın Şerafettin Aşut’tan ve Sayın Mahmut Arslan’dan Mersin ekonomisinin ne aşamada olduğunu net bir şekilde öğrendik. Mersin iş dünyasının özellikle Cumhuriyet Halk Partisi’nden beklentilerini dinledik. Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu da Mersin’in Türkiye ekonomisine katkısı anlamında önemine dikkat çekti. CHP iktidarında özellikle üreticiye ve ihracatçıya sağlanacak avantaj ve kolaylıklardan bahsetti. Mersin Limanı’nın kapasitesinin arttırılmasının ve sıkıntılarının giderilmesinin sadece Mersin için değil Çukurova ve İç Anadolu çanağına sağlayacağı katkıları konuştuk. Oldukça verimli bir görüşme olduğu inancındayım” şeklinde konuştu.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA